Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Southampton cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Southampton

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Fie că doriți să luați parte la unul dintre festivalurile organizate în Southampton sau doriți să vizitați portul Southampton atât de celebru datorită vaporului Titanic care a plecat de aici în 1912, ideea de a închiria o mașină pe durata șederii aici este o alegere excelentă, iar Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Southampton

Aeroportul din Southampton vă pune la dispoziție șapte agenții de închiriat mașini: Alamo, Europcar, Hertz, National, Avis, Budget și Enterprise. Centrul de închirieri de mașini se află exact lângă parcarea pe scurtă durată a aeroportului, în direcția opusă terminalului aeroportului.

Puteți închiria orice tip de mașină doriți, iar dacă ați făcut rezervarea înainte de a ajunge aici, asigurați-vă că aveți cu dumneavoastră cardul de pe care ați făcut plata. În Marea Britanie se conduce pe partea stângă a drumului, iar volanul se află în partea dreaptă a mașinii. Dacă nu doriți să aveți bătăi de cap cu schimbatul vitezelor, vă recomandăm să alegeți o mașină automată. Nici cea manuală nu este dificil de condus, însă poate fi nevoie de puțin timp pentru a vă obișnui cu schimbarea vitezelor cu mâna stângă.

Benzinării lângă aeroportul Southampton

Aeroportul se află la 5 mile distanță de centrul orașului Southampton. Din aeroport urmați drumul A335 și veți ajunge direct în centrul orașului. La jumătatea distanței dintre aeroport și oraș veți găsi o benzinărie Shell, în cazul în care considerați că este necesară alimentarea cu carburant.

În apropierea aeroportului Southampton

Cel mai apropiat și mare oraș de lângă aeroport este Southampton. Fiind un oraș - port semnificativ pe harta Marii Britanii, dar și în Europa, Southampton are o mulțime de zone de vizitat, iar dumneavoastră puteți să vă deplasați în oricare zonă a acestuia cu ajutorul mașinii închiriate cu Skyscanner. În centrul orașului găsiți zone de parcare cu tichet, iar prețul pentru o oră variază între 1 și 2 lire. În afara zonei centrale există parcări cu un număr ridicat de locuri, unde cu siguranță veți putea parca mașina, în cazul în care nu ați găsit loc în zona centrală. Prețul este mai convenabil deoarece pentru 2 ore de parcare veți plăti între 2 și 2,5 lire, iar pentru 4 ore între 3,5 și 4,5 lire. O astfel de parcare este Marlands, West Quay Podium sau West Park.

Locații de vizitat

Din Southampton puteți ajunge ușor chiar și în Londra. Aceasta se află la 80 mile, distanță pe care ar trebui să o parcurgeți în mai puțin de două ore dacă alegeți să mergeți pe M3, intrând în Londra pe partea de sud – vest. Este recomandat să vizitați Londra în weekend, astfel veți evita aglomerația și taxa de congestie care trebuie plătită dacă doriți să mergeți cu mașina în zona centrală în cursul săptămânii. Dacă doriți să lăsați mașina într-o parcare și să vizitați zona centrala pe jos, parcarea King’s Cross se află destul de aproape de centru, iar de acolo aveți linie de metrou cu care puteți să vă deplasați în oricare zonă a capitalei.

Foarte aproape de Southampton se află Isle of Wight, o insulă plină de istorie și numeroase evenimente pentru toate gusturile. Din Southampton trebuie să luați un feribot pentru a ajunge la destinație. Puteți urca cu mașina pe feribot, iar odată ajunși vă puteți plimba dintr-o parte în alta a insulei. Programul feribotului poate varia, iar dacă faceți rezervări online prețul poate fi mai mic.

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.