Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bournemouth cu Skyscanner

eury
sixt
erac
budg
alam
hert

Închiriere auto din aeroportul Bournemouth

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Partea de sud a Regatului Unit beneficiază de mult mai mult soare decât restul teritoriului, acest lucru făcând din această regiune o importantă destinație turistică pentru englezi și nu numai.
Aeroportul din Bournemouth este poziționat pe coasta sudică și de aici se poate ajunge destul de repede în importante zone turistice. Dacă doriți să închiriați o mașină din aeroportul Bournemouth, Skyscanner vă oferă această posibilitate prin intermediul secțiunii sale dedicate acestui subiect.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Bournemouth

La aeroportul din Bournemouth există trei companii de închiriat mașini, companii recunoscute pe plan internațional: Hertz, Europcar și National/Alamo. Birourile acestora se află în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Bournemouth

După ce ieșiți din aeroport și vă îndreptați către orașul Bournemouth, prima benzinărie se află la mai puțin de 3 mile de aeroport, pe Castle Lane East. Tot pe Castle Lane East, la o distanță foarte mică de prima benzinărie se află și o benzinărie de tip Tesco, și anume Tesco Bournemouth Extra. La benzinării puteți plăti atât cash, cât și cu cardul.

În apropierea aeroportului Bournemouth

Orașul cel mai apropiat este Bournemouth, acesta aflându-se la o distanță de 6 mile, la sud de aeroport. După ce părăsiți aeroportul intrați pe Christchurch Rd. și apoi pe A338. Continuați pe A338 până veți ajunge aproape de centrul orașului. Orașul este unul cu o mulțime de obiective turistice, iar zona de coastă oferă un plus de diversitate.

Locații de vizitat

Poole

La 6 mile distanță de Bournemouth se află cel mai mare port natural din Europa, Poole. Dar acesta este doar unul dintre motivele pentru care orașul Poole trebuie să se afle pe lista dumneavoastră de destinații turistice în această zonă a țării. Pentru a ajunge aici trebuie să urmăriți drumul A338 și apoi A35.
În Poole aveți diverse parcări unde puteți lăsa mașina. Parcarea de la Dolphin Shopping Centre are 1160 de locuri disponibile și este deschisă de la ora 8 AM până la 6 PM. Pentru o oră va trebui să plătiți 0,80 lire, pentru două ore 1,5 lire, iar pentru trei ore 2,5 lire. Parcarea se află pe Kingland Road, iar dacă veți introduce codul poștal BH15 1TA în sistemul dumneavoastră de navigare, veți ajunge direct la parcare. O altă parcare pe mai multe etaje se află pe Strand Street, iar aici sunt disponibile 550 de locuri de parcare.
Toată zona aceasta de coastă este cunoscută datorită fosilelor care au fost descoperite de-a lungul timpului pe plajele de aici, prin urmare vă recomandăm să o vizitați.

Southampton

Bournemouth se află la 35 mile distanță de un alt oraș mare din partea de sud a țării - Southampton.Și acesta este un oraș port, cu o mulțime de posibilități de petrecere a timpului și cu zone foarte frumoase. Pentru a ajunge aici urmați drumul A338, iar apoi drumul A31 și M27. Veți străbate Parcul Național New Forest. O altă rută pentru care puteți opta este pe A35, distanța fiind de 30 mile.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.