Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Wellington cu Skyscanner

sixt
eury
erac
hert
alam
budg

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Wellington

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în capitala Wellington sau un concediu prelungit în Noua Zeelandă, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Wellington.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Wellington

Să explorezi peisajele uluitoare din Noua Zeelandă cu mașina este o adevărată plăcere și o activitate foarte populară în rândul turiștilor. La Aeroportul Internațional Wellington operează câteva dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Budget, Hertz, Thrifty și Europcar. Birourile companiilor se află la parterul terminalului principal, în zona de sosiri. Mașinile se ridică și se returnează în parcarea special amenajată, în partea de sud a aeroportului.

Unde alimentezi în apropierea Aeroportului Wellington

Majoritatea companiilor de închirieri auto cer ca la returnare, mașina să aibă plinul făcut. De asemenea, la închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o stație pentru alimentare.
După ieșirea din aeroport, la sensul giratoriu iei a doua ieșire pe strada Broadway și vei observa o stație de alimentare Z Broadway pe partea dreaptă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul în Noua Zeelandă se practică pe partea stângă a drumului. Terenul din țară este diversificat, astfel există multe drumuri înguste, deluroase, cu curbe periculoase. În Noua Zeelandă există puține autostrăzi, iar majoritatea drumurilor sunt cu o singură bandă pe sensul de mers.
Imediat după ieșirea din aeroport începe Autostrada 1 (SH 1), cea mai lungă și importantă șosea din Noua Zeelandă.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Wellington.

Wellington

Capitala Noii Zeelande este una dintre cele mai populare destinații pentru turiști de pretutindeni datorită vieții culturale și artistice vibrante, cât și pentru o artă culinară interesantă și în plină dezvoltare.
Drumul de la aeroport și până în centrul orașului durează puțin peste 20 de minute pe Autostrada 1. În oraș există numeroase locuri de parcare pe stradă, cât și spații special amenajate. De asemenea, există cupoane de parcare special concepute pentru cei care vizitează orașul. Acestea se pot folosi în anumite zone și primele două ore de staționare sunt gratuite.

Masterton

Masterton este un loc inedit. Anual are loc un eveniment tradițional, tunsul oilor, activitate care este văzută ca o formă de artă. Există și un muzeu dedicat lânii, oilor și tunsului unde poți descoperi mai multe despre această cultură.
Drumul până la Masterton durează o oră și 50 de minute. După ieșirea din aeroport intri pe Autostrada 1, apoi continui pe Autostrada 2 până la destinație. Vei găsi suficiente locuri de parcare pe străzile orașului. Taxa pentru o oră de staționare este de 1 dolar, indiferent de zonă.

Porirua

Porirua este un loc ce nu trebuie ratat deoarece este orașul care găzduiește unul dintre cele mai importante muzee din Noua Zeelanda, Muzeul Pataka. De asemenea, datorită amplasării sale, este locul perfect pentru amatorii de windsurfing.
Drumul de la aeroport durează în jur de 40 de minute și este ușor accesibil pe Autostrada 1 (SH 1). În oraș sunt suficiente locuri de parcare pe stradă, iar tariful pentru o oră de staționare este de 1 dolar.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.