Hartă

Zboruri ieftine de la Budapesta la Stuttgart

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Stuttgart...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Budapesta la Stuttgart

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

107 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

2

Zboruri pe săptămână

13

Durată medie zbor, distanță totală 758 kilometri

1h 25min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

eurowings

Stuttgart

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Stuttgart: Stuttgart.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Budapesta la Stuttgart este 107 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
1h 25min este durata medie de zbor de la Budapesta la Stuttgart.
Există 2 companii aeriene care zboară direct de la Budapesta la Stuttgart.
Există 13 zboruri pe săptămână de la Budapesta la Stuttgart în noiembrie.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 aprilie 2016

Budapesta – Stuttgart

Fiind unul dintre cele mai importante aeroporturi europene, Aeroportul Internațional Franz Liszt din Budapesta conectează Ungaria cu toate colțurile lumii.

Zborurile pe ruta Budapesta – Stuttgart sunt oferite de compania aeriană Eurowings. Zborurile sunt directe și disponibile în fiecare zi a săptămânii. Pentru a putea călători de la Budapesta la Geneva vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport valid. Check-in-ul poate fi efectuat online. Cu toate acestea, e indicat să ajungi la aeorport înainte cu o oră și jumătate de zbor. În acest timp poți face cumpărături la un duty-free sau poți servi o cafea.

Toate zborurile de la Budapesta aterizează la Aeroportul Stuttgart. Acest aeroport internațional este al șaselea din Germania ca număr de pasageri. Distanța de la aeroport și până în centrul orașului este de 13 kilometri. După aterizare, vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la Stuttgart. Drumul de la aeroport se face cu ușurință, este eficient și foarte accesibil datorită infrastructurii excelente. Poți opta pentru călătoria cu autobuzul, trenul, metroul sau taxiul.  Dacă alegi trenul, trebuie să ajungi la nivelul 1 al Terminalului 1, deoarece aici se află stația Flughafen/Messe. De asemenea, mai există varianta de a închiria o mașină direct de la aeroport. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto sunt deschise zilnic și se află nivelul 2 al Terminalului 3. Companiile care oferă mașini spre închiriere de la Aeroportul Stuttgart sunt Avis, Buchbinder, Europcar, Enterprise, Global Drive, Hertz și Sixt.

Între cele două orașe nu există diferență de fus orar. Ora locală a Budapestei coincide cu ora locală din Stuttgart. Și temperaturile din cele două orașe sunt asemănătoare pe toată durata anului.

Stuttgart reprezintă o destinație mai scumpă decât Budapesta. Mai jos vei găsi câteva informații utile despre prețuri și costuri care te vor ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Masa servită la un restaurant ieftin te va costa în jur de 10 euro. Pentru o masă în doi la un restaurant nici prea scump, dar nici ieftin vei plăti aproximativ 40 euro. Un cappuccino servit la o cafenea costă 2,59 euro, iar dacă vrei să bei o bere, vei plăti 3,10 euro pentru cea la draft și 3 euro pentru una importată, dar la 0,33 ml. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun costă 2,75 euro. Dacă alegi taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 3,30 euro, iar tariful pe kilometru este de 1,75 euro. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este de 1,37 euro.

Dacă vrei să-ți cumperi haine sau încălțăminte, te poți aștepta la prețuri cu aproximativ 30% mai mari decât în Budapesta.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.