Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Salonic

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Salonic...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Salonic

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

688 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 699 kilometri

4h 45min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Lufthansa

Salonic

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Salonic: Salonic.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Salonic este 688 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
4h 45min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Salonic.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Cluj-Napoca la Salonic.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 martie 2016

Cluj-Napoca – Salonic

Principalul aeroport al Transilvaniei, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca oferă zboruri atât spre capitala României cât și spre numeroase destinații europene. Poți alege dintr-o listă de operatori precum Lufthansa, Wizz Air, Vueling, Tarom sau Blue Air.

De la aeroportul din Cluj-Napoca nu există zboruri directe spre Aeroportul Internațional Salonic Macedonia. Cu toate acestea, câteva companii aeriene oferă zboruri cu o escală spre această destinație. Cea mai bună opțiune ar fi zborul Cluj-Napoca – Salonic cu escală la Aeroportul Otopeni din București. Această călătorie este oferită de compania Tarom, iar zborul cu escală durează aproximativ patru ore. Alte zboruri sunt oferite de compania Lufthansa cu escală la München și de Austrian Airlines cu escală la Viena. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii.

Deși check-in-ul poate fi realizat online, e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp te poți bucura de serviciile oferite de Aeroportul Internațional Avram Iancu: lounge cu acces la internet, servicii bancare, o sală de conferințe, cafenele sau magazine cu suveniruri. Pentru a putea călători de la Cluj-Napoca la Salonic vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport valid.

Aeroportul Internațional Salonic Macedonia, cunoscut și sub numele de Aeroportul Mikra, se află la o distanță de 20 de kilometri de oraș. După ce aterizezi, vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în Salonic. Cea mai accesibilă variantă este cu ajutorul autobuzului 78, iar tariful este de 0,60 Euro. Autobuzul circulă o dată la 45 de minute și călătoria durează în jur de 40 de minute. O altă modalitate de a ajunge în centrul orașului este cu ajutorul taxiului. Stația se află la ieșirea din zona de sosiri a aeroportului, iar prețul variază între 12 și 15 Euro pentru călătorie. Dacă vrei să-ți creezi propriul program fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți închiria o mașină direct de la aeroport. Printre cele mai cunoscute companii de închirieri auto care au birouri la Aeroportul Internațional Macedonia se numără Sixt, Europcar și Hertz.

Între cele două locații nu există diferență de fus orar, astfel ora locală din Cluj-Napoca coincide cu cea din Salonic. Și temperaturile sunt asemănătoare în cele două orașe, poate cu câteva grade mai mult în Salonic.

În Salonic costurile și prețurile sunt puțin mai ridicate decât în Cluj-Napoca. Mai jos vei găsi câteva informații utile care te vor ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Dacă vrei să servești masa la un restaurant alături de cineva, vei plăti pentru două persoane în jur de 30 de Euro. Masa servită la un restaurant ieftin te va costa aproximativ 10 Euro. O bere la draft costă în jur de 3,50 Euro iar o apă la 0,33 ml costă 0,50 Euro. Costul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 1 Euro, iar dacă vrei să folosești taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 3 Euro și tariful pe kilometru este de 0,74 Euro. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare. În Salonic prețul pentru un litru de benzină este de 1,41 Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.