Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Trieste

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Triest...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Trieste

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

1.042 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 792 kilometri

5h 50min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Lufthansa

Trieste

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Triest: Trieste.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Trieste este 1.042 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
5h 50min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Trieste.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Cluj-Napoca la Trieste.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 aprilie 2016

Cluj-Napoca – Trieste

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante aeroporturi românești. Aeroportul oferă zboruri atât interne, cât și internaționale. Câteva dintre companiile aeriene care operează zboruri de la Aeroportul Cluj-Napoca sunt WizzAir, Lufthansa, Tarom sau Vueling.

Pe ruta Cluj-Napoca – Trieste nu există zbor direct. În schimb, există câteva zboruri cu escală și sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Compania Lufthansa oferă zbor cu escală la München, iar compania Wizzair împreună cu RyanAir oferă zbor cu escală la Bari, în Italia.

Pe lângă biletul de avion vei avea nevoie de un act de identitate sau pașaport valid. Deși check-in-ul îl poți efectua online cu până la 3 ore înainte de zbor, e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de decolare. În acest timp te poți folosi de serviciile și facilitățile pe care Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca le pune la dispoziția clienților săi.

Toate zborurile au ca destinație Aeroportul Trieste – Friuli Venezia Giulia. După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în Trieste, deoarece distanța dintre aeroport și oraș este de 38 kilometri. Cea mai ușoară și ieftină variantă este cu autobuzul. Prețul biletului costă 4,05 euro și îl poți cumpăra din aeroport, de la unul dintre automatele de bilete, sau din stația de autobuz. De asemenea, sunt disponibile și taxiuri la ieșirea din terminal. Dacă vrei să-ți creezi propriul program, fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți opta pentru închirierea unei mașini direct de la aeroport. Avis, Europcar, Hertz sau Maggiore sunt doar câteva dintre companiile de închirieri auto care au birouri deschise zilnic în incinta aeroportului. Acestea se află în zona de sosiri.

Diferența de fus orar dintre cele două orașe este de o oră. Astfel, ora locală din Trieste este cu o oră în urma celei din Cluj-Napoca. În privința temperaturilor, acestea sunt asemănătoare în cele două orașe.

Trieste este o destinație mai scumpă decât Cluj-Napoca. Mai jos vei găsi câteva informații despre prețuri și tarife, care te pot ghida în călătoria pe care urmează să o ai.

Masa servită la un restaurant accesibil te va costa 14 euro. Dacă vrei să-ți cumperi un meniu de la un lanț de restaurante de tip fast-food, vei plăti 7 euro. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 1,35 euro. În cazul taxiului, prețul de pornire este de 5 euro, iar tariful pe kilometru este de 1,57 euro. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este 1,51 euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.