Hartă

Bilete avion Rotterdam

Rotterdam este un oraş impresionant, renăscut pe urmele vechiului oraş distrus în timpul războiului, un oraş – port printre cele mai aglomerate din întreaga lume.

Există totuşi câteva clădiri care au rezistat vremurilor grele care s-au abătut asupra oraşului în timpul războiului şi anume Biserica Sf. Laurenţiu, Casa Albă şi Primăria. Oraşul este printre cele mai moderne din ţară, iar cel mai bine vă puteţi face o imagine în acest sens privind oraşul de sus, din Turnul Spaţial Euromast. 

Dacă doriţi ca oraşul să vă fie prezentat de un ghid specializat pe astfel de ieşiri, în Rotterdam puteţi să găsiţi diferite oferte pentru tururi complete ale obiectivelor turistice şi astfel o să vă puteţi relaxa mai bine şi savura timpul petrecut aici fără a mai fi nevoie să vă stabiliţi o anumită rută în fiecare zi.

Preţurile diferă la aceste tururi în funcţie de varianta pe care o alegeţi, dar şi în funcţie de perioada din zi în care doriţi să îl faceţi.

Oraşul vă pune la dispoziţie diverse muzee pe care să le vizitaţi, zgârie – nori, biserici, parcuri, dar şi o grădină zoologică, printre cele mai mari din Olanda.

Fiind un important centru economic, oraşul s-a dezvoltat şi este într-o continuă dezvoltare, acest lucru putându-se observa cel mai bine la nivelul şi stilul de viaţă al olandezilor.

Nu poate lipsi dintr-un astfel de oraş Muzeul Maritim. Merită vizitat şi trebuie să ştiţi că este unul dintre cele mai mari muzee maritime din lume. Este o vizită extraordinară prin care vă puteţi da seama de capabilitatea oamenilor în materie de viziune şi progres. Dacă veţi avea în grup şi copii, vizita la acest muzeu îi va încânta poate mai mult decât pe dumneavoastră.

Printre construcţiile reprezentative ale oraşului se numără şi Lebăda sau atfel spus, Podul Erasmus, un pod extrem de îndrăgit de turişti. Acesta leagă partea de nord cu cea de sud a oraşului şi măsoară aproape un kilometru. Dacă vă sincronizaţi cu vreo navă mare care trebuie să treacă pe sub el, o să aveţi parte şi de întregul proces de basculare al acestuia.

Neapărat să luaţi oraşul la pas pentru a descoperi şi alte lucruri interesante, pentru a colinda magazinele şi pentru a cumpăra una alta ca şi amintire; puteţi să savuraţi o cafea în centrul oraşului, într-o zonă turistică sau într-o piaţă mai retrasă, să luaţi masa în oraş la diferite restaurante şi schimbând zilnic meniu pentru a avea timp să gustaţi din cât mai multe mâncăruri, cât mai diversificate cu putinţă.

Nu veţi avea nicio problemă legată de adaptare sau legată de interacţiunea cu localnicii. Sunt foarte prietenoşi şi amabili, iar fiecare tip de turist se va simţi extraordinar în acest oraş. Dacă doriţi să faceţi şi sport pe durata şederii în Rotterdam, puteţi să vă închiriaţi biciclete cu care să traversaţi oraşul dintr-o parte în alta. Nu veţi fi singurii!

O atracţie care din punct de vedere arhitectural este cu adevărat inedită este reprezentată de casele cubice a căror exterior vă schimbă ideea de casă, însă interiorul vă oferă o surpriză plăcută, oferind mai mult spaţiu decât s-ar crede iniţial.

Având în vedere că Rotterdamul este un oraş atât de important pe harta lumii, zborurile sunt variate şi numeroase, cu siguranţă veţi găsi o ofertă care să vă încânte.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Rotterdam

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.