Larnaca

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Larnaca se numără The Ciao Stelio Deluxe Hotel (Adults Only), E-Hotel Spa & Resort și Frangiorgio Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Larnaca, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Larnaca

începând de la 268 lei
începând de la 462 lei
începând de la 2.522 lei

Ce spun călătorii despre Larnaca?

9,8
Călători în familie
9,5
Gurmanzi
9,2
Iubitori de istorie
8,2
Iubitori de natură
8,1
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (73)
Daniel  M
Daniel M
17.11.2019

A fost ok

Swaze La Firenze
Swaze La Firenze
09.07.2019

Într-adevăr a avut un timp bun aici, cu 26-30 de grade în februarie nimic nu poate bate asta

Ania Krukowska
Ania Krukowska
16.06.2019

E bine să vină pentru vară, chiar dacă nu este excepțional. Orașul mai are nevoie de conexiuni mai bune de transport către restul insulei. Mai degrabă pe partea scumpă. Apropierea aeroportului este un plus, dar tinde să fie prea cald pe aeroport în timpul verii. M-am simțit urmărit de câteva ori de persoane care efectuează cercetări despre călătorii ale turiștilor în Cipru pe aeroportul din Larnaca.

Кристина Еро
Кристина Еро
13.05.2019

Luați o mașină de închiriat și mergeți pe călătorie în jurul insulei - munți și cascade din Troodos, plaja Kourion, pietre din Afrodita, sate Kalapolantis, Lefekara, etc. În Larnaca în sine, veți găsi puțin interesant și dezamăgit în Cipru.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 280 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Larnaca este august, cu un preț mediu de 416 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 354 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 347 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Larnaca, temperatura medie estimată în februarie este 11,9°C/53,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,9°C/91,2°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 6,7°C/44,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Larnaca este Larnaca (LCA) (4,33 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Ercan (29,94 km)

Planificați o călătorie în Cipru