Hartă

Bilete avion Cipru

Insula Afroditei

Biletele de avion către Cipru vă vor transporta într-o ţară în care cultura occidentală şi peisajele estului formează un tot unitar. Renumit a fi locul de naștere al Afroditei, zeița iubirii, Cipru este o destinaţie romantică scăldată de soare, binecuvântată cu plaje frumoase şi ape uimitor de albastre. Iar dacă ar fi să dăm crezare acestor legende, apele din jurul Paphos-ului aduc tinerețea femeilor care înnoată în ele.

Datorită influenţelor din Liban, Turcia, Grecia, Siria şi Africa, Ciprul are mult caracter și farmec. În timp ce părţi ale insulei au fost dezvoltate pe scară largă prin crearea de stațiuni cu hoteluri, baruri și cluburi de noapte și amenajări pentru sporturi de apă pentru a satisface cererea în continuă creștere a turiștilor, multe sate mai mici din apropierea coastei de nord a Ciprului au rămas din fericire practic neatinse. Aici veţi găsi cazare confortabilă, castele medievale și mănăstiri frumoase, plantaţii de citrice parfumate şi o şansă de a vă bucura de o vedere la marea sclipitoare, covoare de flori sălbatice şi munţi acoperiți de păduri răcoroase.

Fie că alegeți una din stațiunile mai dezvoltate, sau preferați un sat tradițional, biletele de avion spre Cipru vă permit să locuiți pe teritoriul european în timp ce admiraţi peste apă Orientul Mijlociu.

Găsiţi cele mai bune oferte pentru bilete de avion spre Cipru. Comparaţi pe site-ul nostru tarifele oferite de peste 600 de companii aeriene şi cele mai bune agenţii de turism în vederea găsirii celor mai ieftine bilete de avion!

Skyscanner nu este doar gratis, ci rapid şi uşor de utilizat, astfel încât căutați preţurile cele mai convenabile, iar după selectarea zborului, sunteți redirecționați pe site-ul companiei aeriene pentru a rezerva direct zborul. Nimic mai simplu. Utilizaţi caseta de căutare pentru a introduce datele călătoriei, apoi lăsați Skyscanner să găsească pentru dvs. cele mai ieftine bilete de avion.

Dacă sunteți în căutarea unor oferte, sau sunteți flexibil în privința datelor de zbor, trebuie doar să introduceți aeroporturile de plecare și sosire. Skyscanner vă va afișa o diagramă a prețurilor pe durata unor luni, sau pe întregul an, pentru a vă oferi posibilitatea de a găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Rezervaţi biletele de avion către Cipru cu încredere! Nu există niciun comision perceput, pentru că Skyscanner vă trimite direct pe site-ul companiei aeriene odată ce zborul a fost selectat.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.