Argostolion

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Argostolion se numără Kefalonia Grand, Mediterranee Hotel și Panorama Fanari Studios and Apartments în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Argostolion, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Argostolion?

9,8
Călători în familie
8,3
Călători business
8,3
Iubitori ai vieţii de noapte
7,3
Gurmanzi
6,7
Studenţi
Recenzii membri (9)
Maria Athanasopoulou
Maria AthanasopoulouThessaloniki
28.04.2015

It is the capital and largest town of the Cephalonia island. Built around its harbor, it’s one of the most picturesque corners in the island and a very popular destination during summertime.

Jackie Stephens
Jackie StephensBristol
06.01.2017

go and see the turtles, quite amazing. great coffee shops on the front and a lovely walk to Lassi.

Veronique
VeroniqueBoston
06.01.2017

Love the beaches here! So many choices! And loved heading down to the platea at night to grab dinner and drinks with friends!

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
16.10.2013

Planificați o călătorie în Grecia