Ferragudo

18 ian. 2019 - 19 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Ferragudo se numără OCEAN TERRACES VILA GAIVOTA 5A, Villa Marias și Vigia Apartment în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Ferragudo, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Ferragudo?

9,8
Călători de aventură
9,8
Iubitori de natură
7,0
Gurmanzi
7,0
Călători în familie
Recenzii membri (7)
João F
João FCuba
05.12.2016

beautifull old fisherman´s village where you can find excellent fish restaurants

Clive E
Clive E
11.08.2016

Quaint old fishing village. Nice town square and some good restaurants. Interesting walk around the old houses set on hilly lanes

Ana Rita Bras
Ana Rita BrasPorto
14.06.2016

Ferragudo is a small fisherman's village next to Portimao, pleasant center with caffes and restaurants. A lot of good restaurants to eat fish! Not too crowded ( which is a plus in the Algarve)

Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
06.01.2017

A traditional fishing town, opposite Portimao, that retains a genuine feel, unlike some of the larger locations in the Algarve. Some of the streets really deserve a stroll.

Planificați o călătorie în Portugalia