Monchique

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Monchique se numără Quinta Da Mimosa, Estrela de Monchique și Casa da Nave în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Monchique, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Monchique?

9,8
Iubitori de natură
7,9
Călători în familie
7,0
Căutători spirituali
7,0
Sănătate
7,0
Călători de aventură
Recenzii membri (13)
ClaudioSe
ClaudioSeMilan
15.06.2017

Monchique is known to host the only natural hot springs in Algarve (Caldas the Monchique, a couple of miles downhill), but the village offer a full experience. There are many hiking trails to wander around, good typical restaurants, a market and plenty of guesthouses to justify the trip. Try the Medronho liqueur, it's a must!

Yvonne B
Yvonne B
08.03.2017

You can see the Monquique mountains from the villa and its a must to visit and also the Spa

Dave Whelan
Dave WhelanAlbufeira
29.01.2017

Visit the thermal baths and see the spectacular scenery surrounding the Barbelote waterfall at this inland hillside location.

Lucy I
Lucy I
15.11.2016

Drive to the highest point in the Algarve. Excellent views in all directions.

Planificați o călătorie în Portugalia