Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bratislava cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Bratislava

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Capitala Slovaciei este un punct turistic important care nu trebuie să lipsească din itinerariul dumneavoastră. Dacă ajungeți în Bratislava este recomandat să vă închiriați o mașină pentru a putea explora cât mai multe locații și pentru a nu depinde de mijloacele de transport public. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării, comparării și rezervării unei mașini de la una din agențiile prezente pe aeroportul din Bratislava.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Bratislava

La aeroport există un număr de opt companii de închiriat mașini: A. Klees, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Eurocar, Sixt și Alwe. Birourile acestora se află în zona publică a terminalului de Sosiri.

Benzinării lângă aeroportul Bratislava

După ce părăsiți zona aeroportului veți găsi în drumul dumneavoastră către orașul Bratislava două benzinării OMV. Acestea se află pe E58, imediat după ce ieșiți din aeroport. În Slovacia moneda folosită este euro, iar la benzinării puteți plăti atât cu cardul, cât și cash.

În apropierea aeroportului Bratislava

Aeroportul din Bratislava este cel mai important și mare aeroport din Slovacia. Numărul de turiști care aterizează și decolează de aici este foarte mare, prin urmare este important să vă închiriați mașina din timp. La 9 km de aeroport se află orașul Bratislava. Fie că doriți să vizitați castelele de aici, să faceți cumpărături sau să vă plimbați prin centrul istoric, veți avea nevoie de un loc de parcare pentru mașina dumneavoastră. Dacă aveți noroc și găsiți loc de parcare pe stradă în zona centrală, trebuie neapărat să vă cumpărați un tichet de parcare și să îl puneți la vedere, pe bordul mașinii. Prețul pentru o oră de parcare este de 0,7 euro, iar tichetele se pot cumpăra de la chioșcurile de ziare sau de la agenți care poartă veste galbene reflectorizante. Puteți parca în zona centrală pe locurile din stradă până la ora 16:00.

Garage Park Inn Hotel Danube este o parcare cu 130 de locuri și este deschisă non-stop. Prețul pentru o oră este de 2,99 euro. Garage Carlton se află în piața Hviezdoslavovo și este o parcare cu 412 locuri. Prețul pentru o oră de parcare este de 3,5 euro. Este ideală dacă doriți să ajungeți în zona veche a orașului.

Locații de vizitat

Čičmany

Dacă doriți să vedeți ceva inedit în Slovacia, atunci satul Čičmany vă oferă ceea ce căutați. Aflat la două ore de condus din Bratislava, pe drumul E58 și apoi pe E75, satul este diferit datorită caselor pictate într-un mod special. Tot aici puteți să gustați din bucatele tradiționale și să vizitați un mic muzeu.

Peșteri

Întreaga Slovacie este împânzită de zone unde puteți vizita peșteri. Sunt foarte răspândite pe întreg teritoriul țării, iar cele mai frumoase dintre acestea se află în Munții Tatra, la doar trei ore de condus din Bratislava, pe E58, E75 și E50. În drumul dumneavoastră către aceste minunății ale naturii, veți avea posibilitatea de a vă opri și în diverse stațiuni montane, unele mai frumoase decât altele.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.