Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Sharm El Sheikh cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în Sharm El Sheikh sau plănuiești o vacanță prelungită pe coasta Mării Roșii, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Sharm El Sheikh

Cele mai cunoscute companii care închiriază mașini la Aeroportul Sharm El Sheikh sunt Hertz și Thrifty. Pe lângă acestea mai operează și câteva companii locale. Birourile companiilor se află în incinta aeroportului, în zona de sosiri. Mașinile pot fi rezervate și plătite în avans online.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Sharm El Sheikh

Majoritatea companiilor de închirieri auto cer ca la returnare mașina să aibă plinul făcut. Vei observa destul de multe stații de benzinărie Esso, Shell sau Mobil pe ambele sensuri de mers.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Pentru a conduce pe drumurile din Egipt, pe lângă permisul de conducere ai nevoie de un permis de conducere internațional valid. Principalul drum din apropierea aeroportului se întinde de-a lungul coastei și face legătura cu principalele orașe din țară. Aeroportul este bine semnalizat, iar indicatoarele sunt bilingve. Deși drumurile sunt drepte și ușor accesibile, ste recomandat să conduci cu atenție sporită pe drumurile din Egipt.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații din apropierea Aeroportului Internațional Sharm El Sheikh.

Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh este un oraș-port popular în rândul turiștilor. Situat în sudul Peninsulei Sinai, Sharm El Sheikh oferă vizitatorilor săi oportunitatea de a se aventura în excursii în deșert sau de a se scufunda în cele mai interesante locuri.
Drumul de la aeroport durează în jur de 15 minute pe șoseaua El-Salam. Este recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Dahab

Amatorii sporturilor pe apă nu au cum să rateze Dahab, această destinație fiind cea mai importantă în acest sens. Orașul este împărțit în trei zone: Mashraba, zona turistică cu hoteluri și restaurante, Medina, zonă ideală pentru windsurfing și Masbat.
Dahab se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe șoseaua Sharm Al Sheikh – Dahab. Majoritatea hotelurilor din Dahab oferă loc de parcare gratuit la rezervarea camerei de hotel.

El-Tor

El-Tor este un orășel mic cu o piață centrală și câteva străzi cu magazine, dar totuși are un farmec aparte și câteva puncte de atracție.
El-Tor se află la o distanță de 115 kilometri de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de o oră și jumătate pe drumul Sharm Al Sheikh – Al Tour.

Ras Mohammed

Ras Mohammed este destinația ideală pentru aventurieri. Este cel mai important Parc Național din Egipt și este situat între deșertul Sinai și reciful de corali al Mării Roșii.
Ras Mohammed se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 40 de minute pe drumurile Ring și Sharm Al Sheikh – Raas Mohammed.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.