Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Sydney cu Skyscanner

sixt
eury
avis
erac
thrf
nanl

Închiriere auto din aeroportul Sydney

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Sydney este cel mai mare oraș din Australia și dacă v-ați decis să zburați până aici, trebuie să vă închiriați o mașină pentru a vă deplasa în afara orașului și pentru a vedea cât mai multe locații. Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini chiar înainte de a pleca spre Sydney și tot procesul legat de închirierea unei mașini îl puteți face pe internet, fără a mai fi nevoie să căutați o mașină în momentul în care ajungeți pe aeroportul din Sydney.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Sydney

Birourile companiilor de închiriat mașini se află în zona de Sosiri în ambele terminale ale aeroportului. La aeroportul din Sydney veți găsi următoarele companii: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Trifty și Redspot. În Australia se conduce pe partea stângă a drumului, iar ideea închirierii unei mașini cu cutie automată este excelentă dacă nu doriți să aveți prea multe bătăi de cap în trafic.

Benzinării lângă aeroportul Sydney

După ce părăsiți aeroportul, cu siguranță vă veți îndrepta către orașul Sydeny. Dacă plecați din terminalul zboruri internaționale, la ieșire din aeroport trebuie să conduceți pe Airport Dr., iar apoi pe Joyce Dr. Înainte de a intra pe M1, veți găsi diferite benzinării și puteți alimenta în oricare doriți.

În apropierea aeroportului Sydney

Dacă doriți să mergeți pe M1 până la Sydeny, veți avea de condus 20 minute și va trebui să achitați taxă de autostradă. Dacă alegeți varianta Airport Dr., O’Riordan St și apoi Regent St. veți avea de condus la fel, doar că veți fi scutiți de plata taxei de autostradă. Sydney este un oraș imens, în care veți avea o mulțime de obiective turistice de vizitat. Dacă ajungeți lângă vestita operă din Sydney, trebuie să știți că aveți o parcare foarte aproape pe 2 Macquarie Street, la capătul nordic al străzii. Parcarea este deschisă 24 ore și se numește Sydney Opera House Car Park. Puteți chiar să vă rezervați online locul de parcare, pentru a fi siguri că veți avea un loc disponibil în momentul în care ajungeți la parcare.

Locații de vizitat

La 8 km de Sydney se află o plajă foarte renumită, plaja Bondi. Aceasta se găsește în partea de sud – est a orașului Sydney și este un loc excelent pentru plajă și surf. O serie de evenimente au loc aici în diferite perioade ale anului, iar plaja este mereu plină de turiști și localnici. De la plaja Bondi puteți face o excursie până la Golful Watsons, deoarece este foarte aproape și nu o să vă ia mai mult de 15 minute să ajungeți aici dacă veți conduce via Old South Head Rd. La întoarcere în Sydney vă puteți opri și în Golful Rose sau puteți petrece o jumătate de zi în parcul Centennial, un parc aflat în Sydeny, care ocupă o suprafață foarte mare și care este o destinație populară pentru turiști. Aici există parcări speciale pentru toți cei care doresc să vină cu mașina, deci nu vă faceți probleme în această privință.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.