Sydney

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sydney se numără Apartments @ 317 Castlereagh, Rendezvous Hotel Sydney Central și Annam Serviced Apartments în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sydney, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Sydney

începând de la 442 lei
începând de la 669 lei
începând de la 996 lei

Ce spun călătorii despre Sydney?

9,8
Călători în familie
9,8
Iubitori de natură
9,5
Călători de aventură
8,6
Gurmanzi
7,9
Excursionişti
Recenzii membri (430)
Lana Pintainho
Lana Pintainho
05.11.2019

There are more beaches than you could ever have the time to visit. Not to mention great restaurants and multiple surrounding national parks that all well worth a visit.

Deborah  C
Deborah C
04.10.2019

Sydney è sinonimo di integrazione.. Pulita, vivibile, meravigliosa. Offre qualsiasi cosa: innumerevoli musei, verdi e puliti parchi, interessanti negozi, dorate spiagge e trasparenti mari. Ottimi cappuccini, fantastiche colazioni. Sydney rimane nel cuore.. Sempre

Bearle Earle
Bearle Earle
28.07.2019

Take a ferry to Sydney zoo. See an opera in the world famous opera house. Walk in the park and listen to the bird soundwhuch is so different to the UK. Checkout the harbour and take a boat trip around the bay. Climb the bridge and pay a visit to the other side of the bridge where you'll find cafes and bars.

Jay Aguilar
Jay Aguilar
23.07.2019

Austrália é linda! Desde às belezas naturais quanto a educação da população e respeito ao meio ambiente. Muita qualidade de vida.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este septembrie, cu o medie de 723 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Sydney este ianuarie, cu un preț mediu de 1.303 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 769 lei pe noapte. Acesta este cu 9% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 840 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Sydney, temperatura medie estimată în februarie este 23,1°C/73,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, ianuarie, cu o medie de 26,9°C/80,4°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 7,9°C/46,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Sydney este Sydney (SYD) (8,35 km).

Planificați o călătorie în Australia