Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Podgorica cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Podgorica

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Capitala Muntenegrului este una dintre cele mai tinere din Europa, reprezentând în ultima perioadă o destinație de concediu atrăgătoare. Este de la sine înțeles de ce ați decis să vizitați acest minunat oraș, iar pentru a vă deplasa în diferite locații din Podgorica, dar și din Muntenegru, Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră cu soluții în ceea ce privește închirierea unei mașini pe durata șederii dumneavoastră aici.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Podgorica

Mașina poate fi închiriată chiar de pe aeroportul Podgorica, putând astfel să vă deplasați în ce direcție doriți imediat după ce ați părăsit zona aeroportului, fără a depinde de mijloacele de transport în comun. La aeroport există cinci companii de închiriat mașini: Alamo, National/Enterprise, Budget, Sixt și Avis. Birourile acestora se află în zona de sosiri a aeroportului, imediat după ce părăsiți zona de unde vă ridicați bagajul de cală. Puteți rezerva mașina chiar de acasă, prin intermediul opțiunii Skyscanner de închiriat mașini, iar la aeroport doar să o preluați.

Benzinării lângă aeroportul Podgorica

Aeroportul se află foarte bine conectat cu orașul Podgorica prin intermediul drumului E80. Pe acest drum există un număr de trei benzinării care se află în zona aeroportului: Fab Live, Sanus Petrol și Senic Petrol. La oricare dintre acestea decideți să alimentați, nu va trebui să conduceți mai mult de 5 minute până la aeroport. Este important de localizat aceste benzinării mai ales dacă la întoarcere trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o. Prima benzinărie va fi Fab Live și se va afla pe partea dreaptă a drumului.

În apropierea aeroportului Podgorica

Muntenegru își deschide porțile tuturor care vor să îi descopere secretele și care vor să petreacă momente frumoase alături de cei dragi pe aceste meleaguri. Fie că doriți să vă relaxați la una dintre stațiunile de la malul mării sau cele montane, Montenegru este foarte accesibil în special cu mașina, prin urmare nu trebuie să vă îngrijorați din acest punct de vedere. Mai jos puteți să găsiți câteva idei despre anumite locații ale acestei frumoase țări.

Locații de vizitat

Podgorica

Ca orice capitală care se respectă, Podgorica are cu ce să vă ademenească. Dacă sunteți un fan al centrelor istorice din marile orașe ale lumii, trebuie să știți că și capitala Muntenegrului are unul. Dacă ajungeți în Podgorica trebuie neapărat să îl vizitați, acesta fiind cunoscut sub numele de Stara Varos. Nici castelul sau parcul din jurul acestuia nu este lipsit de interes. Pentru a ajunge în Podgorica trebuie să urmăriți drumul E80, distanța fiind de 18 km de la aeroport.

Lacul Skadar

În partea de sud a capitalei se află un adevărat paradis al naturii. Este vorba de Lacul Skadar care reprezintă o importantă atracție pentru turiștii care vor să se relaxeze și să admire peisajele și numeroasele păsări care trăiesc aici. Este de asemenea cel mai mare lac de apă dulce din Balcani, iar o parte din el se află pe teritoriul Albaniei. Din Podgorica puteți alege varianta E762 sau E80 pentru a ajunge la lac. Distanța nu este mai mare de 18 km.

Budva

Cum nu se poate să ratați litoralul Muntenegrului, una dintre cele mai apreciate stațiuni pe care trebuie să o vizitați este Budva. Se află la o distanță de 63 km de capitala, pe drumul M2.3 și în condiții optime de trafic veți ajunge în aproximativ o oră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.