Hartă

bilete de avion Muntenegru

Muntenegru este o țară impresionantă pentru frumusețile sale naturale. Devine din ce în ce mai vizitată în fiecare an pentru că are o mulțime de oferit. De la lanțul muntos și până la malul mării, țara este străbătută de râul Tara. Canionul format este al doilea ca mărime din lume.

Este o țară accesibilă tuturor categoriilor de vârstă datorită diversității sale. Deși litoralul este cel mai căutat de către turiștii care vin în Muntenegru, lanțul muntos este unul din cele mai frumoase din Europa și oferă nenumărate posibilități celor cu spirit aventuros.

Muntenegru este o țară mică cu bogății naturale care uimesc de fiecare dată. Datorită suprafeței mici, este foarte ușor să faci baie în mare și apoi alpinism în aceeași zi.

Este o țară care găzduiește și multe orașe medievale. Unul din ele se numește Kotor și este unul din cele mai vizitate orașe din Muntenegru pentru ca aici se află golful Kotor despre care se spune că este unul dintre cele mai frumoase din lume. Oraș istoric, cetatea din oraș oferă o panoramă uimitoare asupra golfului. Orașul este apreciat de turiști de pretutindeni datorită stilului arhitectural venețian care se găsește la tot pasul pe străzile pietruite ale orașului.

Mâncarea din Muntenegru este un mix de tradiție balcanică și mediteraneană, cu multe preparate originale ce nu trebuie ratate.

Capitala țării, Podgorica atrage tot mai mulți turiști. Este un oraș relativ nou, dar influențele turcești se observă și azi prin stilul arhitectural al multor clădiri. În orașul vechi se află și două moschei. Prețurile accesibile și viața de noapte antrenantă fac din capitala țării o atracție pentru tinerii din toată Europa.

Esența turismului din Muntenegru se află la Budva. Atmosfera mediteraneană, minunatele plaje și viața de noapte fac din Riviera Budvanska cea mai apreciată destinație din Muntenegru.

Bar este un alt oraș popular în rândul turiștilor. Aici predomină atmosfera musulmană, prin clădirile cu arhitectură tradițională albaneză. Orașul-port oferă nenumărate oportunități turiștilor, de la croaziere și până la drumeții. Orașul este recunoscut pentru plajele sale întinse și pentru petrecerile ce au loc aici. În apropierea orașului se află lacul Skadar, iar priveliștea se schimbă radical. Orașul este cunoscut și pentru faptul că aici se află cel mai vechi măslin din lume.

Indiferent de perioada în care doriți să vizitați țara, Muntenegru, deși o țară mică, oferă posibilități infinite tuturor vizitatorilor săi. Astfel, nu vă rămâne decât să vă rezervați biletele de avion pentru o destinație cu frumuseți naturale nemaiîntâlnite.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.