Hartă

Zboruri ieftine de la Budapesta la Oslo

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Oslo...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Budapesta la Oslo

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

185 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

2

Zboruri pe săptămână

9

Durată medie zbor, distanță totală 1463 kilometri

2h 30min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Norwegian

Oslo Gardermoen și Sandefjord Torp

2 aeroporturi

Întrebări frecvente

Există 2 aeroporturi în Oslo: Oslo Gardermoen și Sandefjord Torp.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Budapesta la Oslo este 185 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
2h 30min este durata medie de zbor de la Budapesta la Oslo.
Există 2 companii aeriene care zboară direct de la Budapesta la Oslo.
Există 9 zboruri pe săptămână de la Budapesta la Oslo în noiembrie.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

Budapesta – Oslo

            Aeroportul Internațional Franz Liszt din Budapesta este cel mai mare aeroport din Ungaria și se află la o distanță de aproximativ 15 minute de mers cu mașina de centrul capitalei. Cunoscut și sub denumirea de Ferihegy, aeroportul conectează capitala Ungariei cu cele mai cunoscute orașe din Europa și nu numai. Compania aeriană Norwegian Air Shuttle operează zboruri directe pe ruta Budapesta – Oslo. Biletul de avion poate fi cumpărat online. Nu uita să-l cumperi din timp, cu cât mai repede, cu atât mai ieftin.

            De la Aeroportul Internațional Franz Liszt Budapesta zboară săptămânal avioane spre Oslo, cinci zile pe săptămână. Unele zboruri sunt cu escală la Copenhaga sau Londra. Avioanele cu destinația Oslo decolează de la Terminalul 2B.

            Înainte de decolare poți să te delectezi la unul dintre buticuri sau magazinele cu suveniruri sau poți chiar să-ți schimbi look-ul la salonul de înfrumusețare din incinta aeroportului.

            Pentru a călători de la Budapesta la Oslo ai nevoie, pe lângă bilet, de actul de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat și online, cu toate acestea, e indicat să ajungi la aeroport cu cel puțin o oră și jumătate înainte de zbor.

            Zborurile de la Aeroportul Internațional Franz Liszt Budapesta aterizează la Aeroportul Gardermoen Oslo. Compania aeriană Norwegian Air Shuttle pune la dispoziția clienților săi internet wireless pe durata zborului, pe ruta Budapesta – Oslo.

            După aterizarea la Aeroportul Gardermoen Oslo vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în capitală deoarece aeroportul se află la o distanță de 49 kilometri de centrul orașului. Acest lucru nu trebuie să te descurajeze pentru că aeroportul este foarte bine conectat la rețeaua de transport în comun. Stația de tren se află în imediata apropiere a aeroportului, iar Flytoget este cel mai utilizat tren spre capitala Norvegiei. Trenurile circulă din 10 în 10 minute, iar drumul durează aproximativ 20 de minute. Poți călători și cu autocarul dacă dorești, iar dacă nu vrei să depinzi de mijloacele de transport în comun, poți oricând opta pentru închirierea unei mașini direct de la aeroport. Aici au birouri câteva dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto.

            Între cele două capitale europene nu există diferență de fus orar, astfel ora Budapestei coincide cu cea a capitalei Norvegiei. Deși iarna temperaturile scad în toată Europa, este bine de reținut faptul că Norvegia este una dintre cele mai nordice țări europene, iar temperaturile sunt mai scăzute decât în restul Europei.

            Oslo este una dintre cele mai scumpe capitale europene, de aceea este indicat să ai în vedere câteva aspecte care te pot ajuta în călătoria pe care urmează să o ai. O masă la restaurant te poate costa în jur de 160 de coroane norvegiene, iar un bilet de călătorie cu mijloacele de transport în comun este de 30 de coroane norvegiene. Taxiul poate fi o alegere destul de scumpă, tariful pe 1 kilometru fiind de 15 coroane norvegiene.     

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.