Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Geneva

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Geneva...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Geneva

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

703 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 1344 kilometri

4h 20min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Lufthansa

Geneva

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Geneva: Geneva.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Geneva este 703 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
4h 20min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Geneva.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Cluj-Napoca la Geneva.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

Cluj-Napoca  – Geneva

            Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca este al doilea aeroport ca importanță din România. Aeroportul pune la dispoziția clienților săi numeroase zboruri spre cele mai populare destinații europene. Printre companiile aeriene care operează zboruri de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se numără Wizzair, Tarom, Lufthansa, Blue Air, Vueling sau LOT Polish Airlines.

            De la Aeroportul Internațional Avram Iancu decolează săptămânal avioane spre Aeroportul Internațional Geneva, în fiecare miercuri și duminică. Zborurile sunt directe și sunt oferite de compania aeriană Wizzair. Deși check-in-ul poate fi efectuat online, este indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor.

            Pentru a călători de la Cluj-Napoca la Geneva ai nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau de pașaport. Înainte de zbor te poți bucura de serviciile puse la dispoziția ta în incinta aeroportului. Pe lângă facilitățile de tip schimb valutar, serviciu poștal sau acces la internet, poți savura o cafea sau o gustare înainte de zbor la cafenelele și restaurantele din incintă. De asemenea, poți opta pentru o sesiune de shopping la buticurile din aeroport.

            Odată ajuns la destinație vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în oraș, aeroportul situându-se la o distanță de 6 kilometri de centrul orașului. Aeroportul Geneva pune la dispoziția clienților diverse mijloace de transport în comun: trenuri, tramvaie sau autobusuri. Dacă dorești să-ți creezi propriul program fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți închiria o mașină direct de la aeroport. În incinta Aeroportului Geneva se află birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto. Mai multe informații despre închirierea unei mașini la Aeroportul Internațional Geneva găsești aici.

            Vremea în această perioadă a anului este asemănătoare în cele două locații; te poți aștepta la temperaturi la fel de scăzute în Geneva ca și în Cluj-Napoca. Diferența de fus orar dintre cele două orașe este de o oră. Astfel, ora locală a Genevei este cu o oră în urma celei din Cluj-Napoca.

            Elveția este una dintre cele mai scumpe destinații europene. Geneva este o locație de vacanță de vis, extravagantă, de aceea e bine să ai în vedere câteva aspecte care te pot ajuta în călătoria ta. Dacă dorești să servești masa la restaurant vei plăti aproximativ 25 de franci elvețieni, iar dacă optezi pentru mâncare cumpărată de la supermarket, vei observa că prețurile sunt duble față de cele din Cluj-Napoca. Dacă vrei să călătorești cu mijloacele de transport în comun, vei plăti în jur de 3 franci elvețieni pentru o călătorie. Taxiul este destul de scump, prețul de pornire este de 7 franci, iar tariful pentru 1 kilometru este de 3,80 franci elvețieni. De asemenea, prețurile la articolele vestimentare sunt mai ridicate decât cele din Cluj-Napoca. 

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.