Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Torino

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Torino...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Torino

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

614 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 1250 kilometri

4h 35min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Lufthansa

Torino

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Torino: Torino.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Torino este 614 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
4h 35min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Torino.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Cluj-Napoca la Torino.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 martie 2016

Cluj-Napoca – Torino

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca se află pe locul doi în România din punctul de vedere al numărului de pasageri. De la aeroport pornesc avioane spre cele mai importante destinații din Europa. În momentul de față nu există zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca – Torino. Cu toate acestea, compania aeriană Lufthansa oferă zboruri spre Torino cu escală la München. Această călătorie este disponibilă în fiecare zi a săptămânii.

Biletul de avion îl poți achiziționa și online. De asemenea, și check-in-ul poate fi efectuat online. Cu toate acestea e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. Pentru a putea călători de la Cluj-Napoca la Torino vei avea nevoie de un act de identitate sau pașaport.

Între cele două locații diferența de fus orar este de o oră, astfel ora locală din Torino este cu o oră în urma celei din Cluj-Napoca. Temperaturile din cele două orașe sunt asemănătoare, poate cu 2-3 grade mai mult în Torino.

Toate zborurile cu destinația Torino aterizează la Aeroportul Torino care se află la o distanță de 18 kilometri de centrul orașului. De aici ai poți alege dintre mai multe mijloace de transport pentru a ajunge la Torino. La ieșirea din aeroport se află stația de autobuz. Biletul costă 6,50 Euro și poate fi cumpărat din incinta aeroportului de la oficiul de bilete sau de la automate. O altă opțiune ar fi trenul, dar doar până la stația Dora. Prețul biletului este de 3 Euro, iar drumul durează 20 de minute. Drumul cu taxiul de la aeroport și până în centrul orașului costă în jur de 30 de Euro. Dacă vrei să-ți creezi propriul program fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun, poți opta pentru închirierea unei mașini. Cele mai importante companii de închirieri auto au birouri în incinta aeroportului, în zona de sosiri.

Torino este o destinație cu prețuri mai ridicate decât Cluj-Napoca. Mai jos vei găsi câteva informații legate de costuri și tarife pentru a te ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Dacă vrei să servești masa la un restaurant accesibil, vei plăti în jur de 15 Euro. Dacă vrei să călătorești cu mijloacele de transport în comun, vei plăti pentru un drum 1,50 Euro. Dacă vrei să folosești taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este 3,50 Euro și tariful pe kilometru este 1,44 Euro. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport vei avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Prețul unui litru de benzină în Torino este 1,48 Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.