Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Zagreb

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Zagreb...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Zagreb

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

988 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 596 kilometri

4h 20min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Lufthansa

Zagreb

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Zagreb: Zagreb.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Zagreb este 988 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
4h 20min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Zagreb.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Cluj-Napoca la Zagreb.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 ianuarie 2016

Cluj-Napoca – Zagreb

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca este primul aeroport regional din România. Datorită mărimii și localizării sale, este principalul aeroport din nord-vestul Transilvaniei, cu zboruri spre 12 țări din Europa și Orientul Mijlociu. Pasagerii au și opțiunea de a călători în toată lumea deoarece aeroportul este conectat la principalele hub-uri europene.

De la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca nu există zboruri directe cu destinația Zagreb. Cu toate acestea, companiile aeriene Tarom, Austrian Airlines, Lufthansa și LOT oferă zboruri cu escală. Companiile Tarom și Austrian Airlines operează zboruri spre Zagreb cu escală la Viena, Lufthansa are escală la München, iar LOT zboară spre Croația făcând escală la Varșovia. Durata medie de călătorie variază între patru și șapte ore.

Pentru a călători de la Cluj-Napoca la Zagreb vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Deși check-in-ul poate fi efectuat online, este indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp, poți savura o cafea la una dintre cafenelele din zona publică sau din zona de îmbarcări pasageri. De asemenea, poți face cumpărături la Duty-free, un magazin cu o gamă variată de produse scutite de taxele vamale.

Odată ajuns la destinație, vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în Zagreb, deoarece distanța de la aeroport este de 17 kilometri. Aeroportul Internațional Zagreb este cel mai mare și aglomerat aeroport al Croației și pune la dispoziția clienților săi numeroase modalități de transport. Autobuzul este cel mai ieftin și accesibil și îl poți lua de la ieșirea din aeroport. Dacă vrei să-ți creezi propriul program fără a depinde de orarul mijloacelor de transport în comun, poți oricând închiria o mașină direct de la aeroport. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto se află în incinta aeroportului, cu program zilnic de dimineața și până seara târziu.

În această perioadă a anului, temperaturile din cele două locații sunt asemănătoare. În schimb, diferența de fus orar dintre cele două orașe este de o oră. Astfel, ora locală din Zagreb este cu o oră în urma celei din Cluj-Napoca.

Capitala Croației este singurul oraș croat cu o populație de peste 1 milion de locuitori. Este una dintre cele mai vizitate destinații din Croația, iar costurile și prețurile din metropolă sunt mai ridicate decât cele din Clu-Napoca. Mai jos vei găsi câteva informații legate de costuri care te vor ajuta în călătoria pe care urmează s-o ai.

Moneda națională a Croației este Kuna croată. Prețul unei mese la un restaurant ieftin este în jur de 45 de kune. Dacă dorești să călătorești cu taxiul, e bine să știi că prețul de pornire este de 12 kune, iar tariful pe kilometru este de 6 kune. Costul unui bilet de călătorie cu mijloacele de transport în comun este de 10 kune. Dacă dorești să faci cumpărături într-unul din lanțurile de magazine care există și în Cluj-Napoca, vei avea surpriza de a afla că prețurile sunt mai mici decât în Cluj cu aproximativ 20%.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.