Hartă

Zboruri ieftine de la Roma la Paris

Informații zbor de la Roma la Paris

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

169 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

11

Zboruri pe săptămână

140

Durată medie zbor, distanță totală 1126 kilometri

2h 0min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Air France

Paris Charles de Gaulle, Paris Orly și Paris Beauvais

3 aeroporturi

Roma – Paris

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 februarie 2016

 

Aeroportul Leonardo da Vinci Fiumicino este unul dintre cele două aeroporturi care deservesc capitala Italiei. De aici zboară zilnic avioane spre numeroase destinații din Europa, Australia, Africa, Orientul Mijlociu și America de Sud. Companiile aeriene care operează zboruri directe pe ruta Roma – Paris sunt Vueling Airlines, EasyJet, Iberia, British Airways, Alitalia și Air France. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Avioanele companiilor Vueling, EasyJet, Iberia și British Airways aterizează la Aeroportul Orly, iar avioanele operate de Alitalia și Air France aterizează la Aeroportul Charles de Gaulle.

Aeroportul Ciampino este al doilea aeroport al Romei. Compania aerienă care oferă zboruri directe spre Paris este Ryanair. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Avioanele care decolează de la Aeroportul Ciampino aterizează la Aeroportul Paris Beauvais.

Pentru a putea călători de la Roma la Paris vei avea nevoie de actul de identitate sau pașaport. Este indicat să ajungi la aeroport înainte cu o oră și jumătate de zbor. În acest timp poți servi masa la un restaurant, poți cumpăra suveniruri sau poți savura o cafea. Ambele aeroporturi ale Romei pun la dispoziția clienților săi numeroase facilități și servicii, printre care internet gratuit, diverse automate sau servicii de schimb valutar.

După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport în comun pentru a ajunge în capitala Franței. Aeroportul Charles de Gaulle este cel mai important aeroport internațional al Franței și unul dintre cele mai influente centre aviatice din lume. Aeroportul se află la o distanță de aproximativ 30 de kilometri de Paris. De aici ai numeroase modalități de a ajunge în capitală. Cel mai accesibil și ieftin este autobuzul (liniile 350 și 351) și te costă 6 Euro. Poți lua și trenul pentru a ajunge în Paris, iar drumul te va costa 10 Euro. Dacă vrei să iei un taxi, drumul te va costa în jur de 50-60 Euro. O altă opțiune ar fi închirierea unei mașini direct de la aeroport. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto sunt deschise în fiecare zi a săptămânii.

Aeroportul Orly se află la puțin peste 16 kilometri de Paris. Și de aici poți alege între autobuz, taxi, tren sau o mașină închiriată pentru a ajunge în capitală.

Aeroportul Beauvais se află la 90 de kilometri de Paris, iar cea mai accesibilă modalitate de a ajunge în capitală este cu ajutorul autobuzului. Drumul durează aproximativ o oră și 15 minute, iar prețul este de 17 Euro. Dacă achiziționezi biletul online, vei plăti mai puțin.

Între Roma și Paris nu există diferență de fus orar; ora locală a Romei coincide cu cea din Paris.

Paris este una dintre cele mai scumpe destinații din Europa. Mai jos vei găsi câteva informații utile care te vor ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Costul unui bilet de călătorie cu mijloacele de transport în comun este de 1,80 Euro. Dacă vrei să folosești taxiul, vei plăti 1,29 Euro pe kilometru cu preț de pornire de 5 Euro. Masa pentru două persoane la un restaurant nici prea ieftin, nici prea scump te va costa aproximativ 50 Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.