Zboruri de la Frankfurt pe Main către Emilia-Romagna

Bilete de avion ieftine din Frankfurt pe Main către Emilia-Romagna

Cauți bilete de avion ieftine din Frankfurt pe Main către Emilia-Romagna sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri din Frankfurt pe Main către Emilia-Romagna

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit731 lei, Bolonia
Cea mai ieftină lună pentru zboriunie
Durata medie a zborului1 h și 22 min
Aeroportul cu cele mai ieftine zboruri de plecareFrankfurt-Hahn
Cea mai populară companie aerianăLufthansa

Întrebări frecvente

Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare din Frankfurt pe Main către Emilia-Romagna pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 731 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către Emilia-Romagna, de 1.371 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Frankfurt pe Main la aeroportul Bolonia Internaţional este, de obicei, iunie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Frankfurt pe Main la aeroportul Forlì este, de obicei, iunie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Frankfurt pe Main la aeroportul Parma este, de obicei, iunie. Iar cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Frankfurt pe Main la aeroportul Rimini este, de obicei, mai.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri din Frankfurt pe Main către Emilia-Romagna sunt pe vineri, 14 iunie 2024.
Aeroportul Frankfurt pe Main oferă zboruri directe către Emilia-Romagna.
Pentru zboruri din Frankfurt pe Main, cel mai ieftin oraș din Emilia-Romagna către care să zbori este Bolonia. Cel mai ieftin aeroport care deservește Bolonia în prezent este Bolonia Internaţional.
Durata medie a zborului între Frankfurt pe Main și Emilia-Romagna este de 1 oră și 22 de minute.
Cele mai populare zboruri