Zboruri de la Paris către California

Bilete de avion ieftine din Paris către California

Cauți bilete de avion ieftine din Paris către California sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri din Paris către California

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit2.000 lei, Los Angeles
Cea mai ieftină lună pentru zborfebruarie
Durata medie a zborului11 h și 35 min
Aeroportul cu cele mai ieftine zboruri de plecareParis Charles-de-Gaulle
Cea mai populară companie aerianăVirgin Atlantic

Întrebări frecvente

Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare din Paris către California pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 2.000 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către California, de 3.389 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Paris la aeroportul Redding este, de obicei, iunie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Paris la aeroportul Arcata este, de obicei, iunie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Paris la aeroportul San Luis Obispo County este, de obicei, iunie. Iar cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Paris la aeroportul Santa Ana John Wayne este, de obicei, iunie.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri din Paris către California sunt pe joi, 13 februarie 2025.
Aeroportul Paris Orly și aeroportul Paris Charles-de-Gaulle oferă ambele zboruri directe către California.
Pentru zboruri din Paris, cel mai ieftin oraș din California către care să zbori este Los Angeles. Cel mai ieftin aeroport care deservește Los Angeles în prezent este Los Ángeles Internacional.
Durata medie a zborului între Paris și California este de 11 ore și 34 de minute.
Cele mai populare zboruri