Zboruri de la Roma către Sicilia

Bilete de avion ieftine din Roma către Sicilia

Cauți bilete de avion ieftine din Roma către Sicilia sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri din Roma către Sicilia

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit129 lei, Palermo
Cea mai ieftină lună pentru zboriunie
Durata medie a zborului1 h și 15 min
Aeroportul cu cele mai ieftine zboruri de plecareRoma Fiumicino
Cea mai populară companie aerianăITA Airways

Întrebări frecvente

Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare din Roma către Sicilia pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 129 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către Sicilia, de 624 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Roma la aeroportul Lampedusa este, de obicei, iulie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Roma la aeroportul Catania Fontanarossa este, de obicei, mai. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Roma la aeroportul Pantelleria este, de obicei, septembrie. Iar cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Roma la aeroportul Trapani Birgi este, de obicei, mai.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri din Roma către Sicilia sunt pe sâmbătă, 1 iunie 2024.
Aeroportul Roma Fiumicino oferă zboruri directe către Sicilia.
Pentru zboruri din Roma, cel mai ieftin oraș din Sicilia către care să zbori este Palermo. Cel mai ieftin aeroport care deservește Palermo în prezent este Palermo.
Cele mai populare zboruri