Bathurst

10 apr. 2020 - 11 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bathurst se numără CBD Gem, Brilliant Street și Executive Villa, Private 2 Bedroom in Ideal Location în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bathurst, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bathurst

începând de la 394 lei
începând de la 540 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 363 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bathurst este iunie, cu un preț mediu de 457 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 435 lei pe noapte. Acesta este cu 4% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 416 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Bathurst, temperatura medie estimată în aprilie este 17,1°C/62,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, ianuarie, cu o medie de 33,3°C/91,9°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 1,8°C/35,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Bathurst este Bathurst (BHS) (6,78 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Orange (42,70 km)

Planificați o călătorie în Australia