Winton

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Winton se numără Cottage on Cork, Cottage on Cork - Muddy Cottage și Cottage on Cork - Hatfield House în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Winton, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Winton?

9,8
Iubitori de istorie
8,3
Călători în familie
6,6
Studenţi
5,7
Iubitori de natură
Recenzii membri (4)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
05.05.2015

Dinosaur Capital of Australia, home of Waltzing Matilda, and Queensland's boulder opal; Winton is a home of culture, nature, and heritage.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
04.05.2015

Winton is a self-made town that is hard not to love. This remote and isolated small town of less than a thousand residents has a lot going for it. It's the dinosaur capital of Australia, home of the Waltzing Matilda Center, and has a handsome main street with some historic buildings.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
06.01.2016

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
03.07.2018

Planificați o călătorie în Australia