Pullman

22 apr. 2019 - 23 apr. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Pullman se numără Log Castle Inn - Main Lodge, Riverside Retreat and Inn și El Rancho Motel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Pullman, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Pullman

începând de la 277 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 379 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Pullman este august, cu un preț mediu de 445 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 385 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 397 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Pullman, temperatura medie estimată în aprilie este 8,4°C/47,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 29,9°C/85,8°F. Cea mai friguroasă lună este decembrie, cu temperaturi medii de -5,3°C/22,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Pullman este Pullman (PUW) (5,88 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Lewiston-Nez Perce County (41,76 km)

Planificați o călătorie în Statele Unite