Hartă

Zboruri ieftine de la Budapesta la Geneva

Informații zbor de la Budapesta la Geneva

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

354 lei

Companie aeriană cu zboruri directe

1

Zboruri pe săptămână

6

Durată medie zbor, distanță totală 1006 kilometri

1h 55min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Sun-Air

Geneva

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Geneva: Geneva.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Budapesta la Geneva este 354 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
1h 55min este durata medie de zbor de la Budapesta la Geneva.
Există o companie aeriană care zboară direct de la Budapesta la Geneva.
Există 6 zboruri pe săptămână de la Budapesta la Geneva în iulie.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 aprilie 2016

Budapesta – Geneva

Aeroportul Internațional Franz Liszt din Budapesta este unul dintre cele mai importante aeroporturi din Uniunea Europeană și conectează capitala Ungariei cu toate continentele lumii.

Pe ruta Budapesta – Geneva există zboruri directe zilnice. Acestea sunt oferite de compania aeriană EasyJet. Toate zborurile aterizează la Aeroportul Internațional Geneva Cointrin. Check-in-ul poate fi efectuat online; totuși este recomandat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp te poți folosi de serviciile și facilitățile pe care Aeroportul Budapesta le pune la dispoziția clienților săi. În incinta aeroportului se află magazine duty-free, restaurante sau bancomate.

Pentru a putea călători de la Budapesta la Geneva vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport valid. Odată ajuns la destinație vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în oraș. Aeroportul Internațional Geneva Cointrin se află la o distanță de aproximativ 4 kilometri de centrul orașului și este foarte accesibil cu ajutorul mijloacelor de transport public: tren, autobuz sau taxi. Stația de tren se află în apropierea zonei de check-in și sosiri. Drumul cu trenul până în centrul orașului durează 6 minute sau 12 minute la oră de vârf. Lângă stația de tren, aproape de zona pentru check-in se află și stația de autobuz. De asemenea, poți închiria o mașină direct de la aeroport. Cele mai importante companii de închirieri auto au birouri deschise zilnic în incinta aeroportului. Printre ele se numără Avis, Europcar sau Hertz.

Între cele două orașe europene nu există diferență de fus orar, astfel ora locală din Budapesta coincide cu ora locală a Genevei. Starea vremii și temperaturile sunt asemănătoare în cele două orașe pe toată durata anului.

Elveția este renumită pentru nivelul de trai ridicat, de aceea prețurile și costurile din Geneva sunt mai ridicate decât cele din Budapesta. Mai jos vei găsi câteva informații utile legate de tarife pentru a te ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Moneda națională a Elveției este francul elvețian. Pentru o masă servită în doi la un restaurant cochet vei plăti în jur de 100 de franci. Într-o cafenea vei plăti 4 franci pentru un cappuccino, iar într-un bar vei plăti aproximativ 7 franci pentru o bere la draft. Dacă vrei să te plimbi prin oraș cu ajutorul mijloacelor de transport în comun, vei plăti pentru o călătorie 3 franci. În cazul în care vrei să te deplasezi cu taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 7 franci, iar tariful pe kilometru este 3,80 franci. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este de 1,53 franci elvețieni.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.