Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Larnaca

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Larnaca...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Zboruri directe către Larnaca

Doriți să zburați non-stop către Larnaca? Vă vom ajuta să vă găsiți ruta ideală.

  • DURATA MEDIE A ZBORULUI2h 35min
  • CEL MAI IEFTIN ZBOR DUS-ÎNTORS DIRECT138 lei
  • NUMĂR MEDIU DE ZBORURI PE SĂPTĂMÂNĂ3
COMPANII AERIENE CU ZBORURI DIRECTE
Wizz Air
Căutați zboruri directe

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Larnaca

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

138 lei

Companie aeriană cu zboruri directe

1

Zboruri pe săptămână

1

Durată medie zbor, distanță totală 1565 kilometri

2h 35min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Red Wings

Larnaca

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Larnaca: Larnaca.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Larnaca este 138 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
2h 35min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Larnaca.
Există o companie aeriană care zboară direct de la Cluj-Napoca la Larnaca.
Nu există zboruri de la Cluj-Napoca la Larnaca în februarie.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

Cluj-Napoca  – Larnaca

            Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca este cel mai important aeroport din Transilvania. Este un aeroport în plină dezvoltare, cu zboruri spre numeroase destinații europene.

            De la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca nu există zboruri directe cu destinația Aeroportul Internațional Hermes Larnaca. Cu toate acestea, există zboruri săptămânale cu escală la București. Companiile care operează zboruri pe această rută sunt Tarom și Lufthansa. Durata călătoriei cu escală este de aproximativ cinci ore. Deși check-in-ul poate fi efectuat online, este indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor.

            Pentru a călători de la Cluj-Napoca la Larnaca vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. La Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca ai parte de numeroase servicii și facilități. Aeroportul pune la dispoziția clienților săi un business center cu o capacitate de 10 locuri. Acesta se află în zona de plecări, la etaj. În plus, există și o sală de conferință cu o capacitate de 100 de locuri, situată tot la etajul terminalului.

            Odată ajuns la destinație, vei avea nevoie de un mijloc de transport în comun pentru a ajunge în Larnaca, centrul orașului fiind la 6 kilometri distanță de aeroport. Aeroportul Internațional Hermes Larnaca este bine conectat la rețeaua de transport în comun. Poți opta pentru autocar, tren sau serviciul de taximetrie care este disponibil 24 de ore pe zi. 

            Aeroportul Internațional Larnaca este unul dintre cele mai importante și aglomerate aeroporturi din Cipru și deține numeroase facilități și servicii pentru toate tipurile de călători: bănci, schimburi valutare, internet wireless, magazine sau restaurante.

            Între cele două orașe nu există diferență de fus orar, astfel ora din Cluj-Napoca coincide cu cea din Larnaca. De asemenea, temperaturile din cele două locații sunt asemănătoare în această perioadă a anului.

            Larnaca este o destinație mai scumpă decât Cluj-Napoca, de aceea este recomandat să ai în vedere câteva aspecte care te vor ajuta în călătoria ta. Dacă dorești să servești masa la restaurant, vei plăti aproximativ 10 euro. Prețul unui bilet de o călătorie cu mijloacele de transport în comun este de 1,50 euro, iar dacă vrei să călătorești cu taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 3 euro, iar tariful pentru 1 kilometru este de 1,05 euro. Împătimiții de shopping trebuie să știe că prețurile la articolele vestimentare sunt duble față de cele din Cluj-Napoca. 

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.