Hartă

Zboruri ieftine de la Dublin la Budapesta

Informații zbor de la Dublin la Budapesta

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

189 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

2

Zboruri pe săptămână

14

Durată medie zbor, distanță totală 1914 kilometri

2h 55min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Ryanair

Budapesta

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Budapesta: Budapesta.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Dublin la Budapesta este 189 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
2h 55min este durata medie de zbor de la Dublin la Budapesta.
Există 2 companii aeriene care zboară direct de la Dublin la Budapesta.
Există 14 zboruri pe săptămână de la Dublin la Budapesta în august.

Dublin – Budapesta

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 ianuarie 2016

 

Principalul aeroport al Irlandei, Aeroportul Dublin, este hub-ul principal al companiilor aeriene Ryanair și Aer Lingus. Aeroportul pune la dispoziția clienților săi zboruri spre numeroase destinații din Europa și America. Câteva dintre serviciile și facilitățile pe care aeroportul le oferă clienților sunt serviciile bancare și de schimb valutar, internet, magazine sau zone special amenajate pentru îngrijirea bebelușilor.

Pe ruta Dublin – Budapesta există zboruri zilnice. Companiile aeriene care oferă zboruri directe spre capitala Ungariei sunt Aer Lingus și Ryanair. Biletul de avion poate fi cumpărat online. De asemenea, check-in-ul poate fi efectuat online. Cu toate acestea, e indicat să ajungi la aeroport înainte cu o oră și jumătate de decolare.

Pentru a călători de la Dublin la Budapesta, vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Diferența de fus orar dintre cele două locații este de o oră. Ora locală din Dublin este cu o oră în urma celei din Budapesta. În această perioadă a anului, temperaturile din cele două orașe sunt asemănătoare.

Aeroportul Internațional Franz Liszt Budapesta este cel mai important aeroport al Ungariei și se află la aproximativ 15 kilometri de centrul orașului. După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în Budapesta. Există mai multe modalități de a ajunge în capitala Ungariei. Autobuzul 200E pornește de la Terminalul 2 și face legătura între aeroport și stația de metrou Kőbánya-Kispest, de unde poți lua metroul M3 pentru a ajunge în centrul orașului. Prețul unui bilet este de 350 forinți dacă îl cumperi din aeroport (oficiu poștal, automat bilete etc.) sau 450 forinți dacă îl cumperi de la șoferul autobuzului. Autobuzul 200E oprește și la stația de tren Ferihegy, de unde poți lua un tren până în Budapesta. Dacă vrei să-ți faci programul în ritmul tău, fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți să închiriezi o mașină direct din aeroport. Birourile celor mai importante companii de închirieri auto sunt deschise zilnic până seara târziu.

Budapesta este o destinație de vacanță mult mai ieftină decât capitala Irlandei. Mai jos vei găsi câteva informații legate de prețurile din Budapesta, care te pot ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este 350 de forinți. O variantă accesibilă este cardul valabil 24 de ore pe toate mijloacele de transport în comun, la prețul de 1650 de forinți. Dacă vrei să folosești taxiul, e bine să știi că prețul de pornire este de 450 de forinți, iar tariful pe kilometru este de 280 de forinți.

Dacă dorești să servești masa la un restaurant în centrul orașului, vei plăti în jur de 4500 de forinți. La restaurantele din afara centrului vei plăti în jur de 1500 de forinți pentru o masă.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.