Hartă

Bilete de avion Aer Lingus

Aer Lingus este compania aeriană națională a Irlandei. A fost fondată în anul 1936 și are sediul la Dublin. Aer Lingus operează zboruri atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Compania aparține în aceeași măsură de Ryanair și Guvernul Irlandei. Aer Lingus oferă un program de loialitate, denumit Gold Circle Club. Acumularea de puncte se poate preschimba în cadouri sau bilete de avion gratuite. 

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 20 iunie 2014 şi se pot modifica.

De ce să zburati cu Aer Lingus

Check-in

Deși check-in-ul online este posibil, acesta poate fi realizat doar pentru anumite destinații. Check-in-ul se poate realiza și cu ajutorul telefonului mobil, descărcând aplicația Aer Lingus. Ca și în cazul check-in-ului online, acesta se poate efectua doar pentru anumite rute. Bineînțeles, se poate opta și pentru metoda de check-in clasic, la unul dintre ghișeele din incinta aeroportului. 

Bagaje

Limita maximă admisă pentru bagajul de cală este de 20 kg. Bagajul de mână nu trebuie să depășească greutatea de 10 kg pentru zborurile internaționale și 7 kg pentru cele interne, iar dimensiunile să nu depășească valorile 56 x 45 x 25 cm. De curând, este permisă utilizarea dispozitivelor electronice atât pe durata zborului, cât și la decolare și aterizare. Începând cu 31 ianuarie 2014, este permisă îmbarcarea cu lichide în recipiente de până la 100 ml, cu condiția ca acestea să fie închise într-o pungă transparentă specială. De asemenea, medicamentele cu prescripție pot fi transportate. 

Locuri

Check-in-ul permite rezervarea unui anumit loc în aeronavă. În funcție de locul ales, se percepe o taxă suplimentară care variază între 5 și 15 lire.

Taxe

Pentru procesarea plăților cu cardul, se percepe o taxă de 5 Euro. Pentru înregistrarea bagajelor de cală online, taxa se înjumătățește cu 50%.

Aer Lingus

5,0/5
Pe baza a 11715 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zburati cu Aer Lingus

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.