Hartă

Zboruri ieftine de la Lima la Cuzco

Informații zbor de la Lima la Cuzco

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

208 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

8

Zboruri pe săptămână

344

Durată medie zbor, distanță totală 583 kilometri

1h 10min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

LATAM Airlines Group

Cuzco

1 aeroport

Lima – Cuzco

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2016

 

Aeroportul Internațional Jorge Chávez este cel mai important aeroport din Peru și se află la o distanță de 11 kilometri de centrul Limei. Aeroportul pune la dispoziția pasagerilor săi zboruri în peste 50 de destinații din America și Europa. Câteva dintre companiile aeriene care operează zboruri de la acest aeroport sunt: American Airlines, Air France, British Airways, KLM sau Air Canada Rouge.

Pe ruta Lima – Cuzco există zboruri directe în fiecare zi a săptămânii. Companiile aeriene care oferă acest zbor sunt LATAM Airlines, Star Peru, LC Peru, Hahn Air Systems, Peruvian Airlines și Avianca, companie operată de TACA Peru. Toate avioanele aterizează la Aeroportul Internațional Alejandro Velasco Astete din Cuzco.

Pentru a putea călători de la Lima la Cuzco vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport. Check-in-ul îl poți efectua online; cu toate acestea, e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de ora stabilită pentru zbor. În acest timp, te poți folosi de serviciile și facilitățile aeroportului din Lima. Ai acces la internet wireless gratuit pentru 15 minute. Poți servi masa sau face cumpărături sau poți avea parte de un masaj relaxant înainte de călătorie. Serviciile de masaj sunt disponibile 24 de ore.

Aeroportul Internațional Alejandro Velasco Astete se află la o mică distanță de centrul orașului Cuzco. Drumul cu mașina durează aproximativ 10 minute. De la aeroport poți lua un taxi pentru a ajunge la destinație. Llama este singura firmă oficială de taximetrie care își oferă serviciile la aeroport, iar drumul costă în jur de 10 dolari. O altă opțiune ar fi autobuzurile locale combi, care pornesc de la stația de benzinărie Pecsa, aflată la ieșirea din aeroport. Drumul cu acest tip de autobuz costă 0,25 dolari.

Între cele două orașe nu există diferență de fus orar, iar temperaturile sunt asemănătoare pe toată perioada anului. Deși Cuzco este un loc din ce în ce mai căutat de turiști, costurile din capitala Lima sunt mult mai mari. Mai jos vei găsi câteva informații utile legate de prețuri astfel încât să te ajute în călătoria pe care urmează să o ai. Moneda națională a țării este solul peruvian. Cuzco este o destinație foarte căutată în rândul turiștilor datorită atracției unice Machu Picchu. De aceea multe unități de cazare, restaurante și magazine acceptă plăți și în dolari americani. Dacă vrei să servești masa alături de cineva la un restaurant nici prea ieftin dar nici prea scump, vei plăti aproximativ 20 de dolari. La un bar vei plăti în jur de 3 dolari pentru o bere, 1 dolar pentru un suc și 2 dolari pentru o cafea. Mijloacele de transport în comun sunt foarte ieftine, iar costul unei călătorii este de 20 de cenți. În cazul în care ai închiriat o mașină de la aeroport, e bine de știut că prețul unui litru de combustibil costă în jur de 2 dolari.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.