Hartă

Bilete de avion Iberia

Iberia este cea mai mare companie aeriană a Spaniei, cu sediul la Madrid. A fost fondată în anul 1927 și este a patra cea mai mare companie aeriană din Europa. Este lider în zborurile între Europa și America de Sud. Iberia este membru One World, ceea ce înseamnă că este o companie care colaborează cu alte linii aeriene pentru a putea oferi cele mai bune soluții în privința destinațiilor sale. Este o flotă modernă, numărându-se printre primele care a început să utilizeze biletele electronice. Compania oferă trei clase de călătorie: Economic, Business și Business Plus, cea din urmă oferind cele mai înalte standarde. 

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 20 iunie 2014 şi se pot modifica.

De ce să zburați cu Iberia

Check-in

Check-in-ul online se realizează de la 30 de ore și până înainte cu o oră de îmbarcare. Pentru zborurile spre și dinspre SUA, check-in-ul trebuie realizat cu până la 24 de ore înainte de îmbarcare. Check-in-ul se poate realiza și la aeroport, la unul din chioșcurile special amenajate. 

Bagaje

Pentru clasa Business, se acceptă un bagaj de maxim 10 kg, iar suma dimensiunilor nu trebuie să depășească 115 cm. La clasa Business, pentru zborurile intercontinentale, sunt admise 2 bagaje de mână cu greutatea de maxim 18 kg, iar pentru zboruri în Europa, bagajul nu trebuie să depășească 14 kg. În ambele cazuri, dimensiunea bagajelor nu trebuie să depășească 115 cm. Bagajul de cală pentru clasa Economic poate avea o greutate de maxim 23 kg, iar la clasa Business, 30 kg. 

Locuri

Check-inul online permite alegerea locului dumneavoastră în aeronavă, fără a se percepe vreo taxă suplimentară. 

Taxe

Bagajele ce depășesc limitele admise implică achitarea anumitor taxe, în funcție de zbor și tipul bagajului. În general, se aplică o taxă de 5 Euro pentru fiecare kilogram în plus. 

Iberia

4,0/5
Pe baza a 19584 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zburați cu Iberia

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.