Zboruri de la Los Angeles către Florida

Bilete de avion ieftine din Los Angeles către Florida

Cauți bilete de avion ieftine din Los Angeles către Florida sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri din Los Angeles către Florida

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit587 lei, Fort Lauderdale
Cea mai ieftină lună pentru zboraugust
Durata medie a zborului4 h și 53 min
Aeroportul cu cele mai ieftine zboruri de plecareLos Ángeles Internacional
Cea mai populară companie aerianăAmerican Airlines

Întrebări frecvente

Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare din Los Angeles către Florida pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 587 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către Florida, de 1.463 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Los Angeles la aeroportul Fort Myers Southwest Florida Reg este, de obicei, septembrie. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Los Angeles la aeroportul Northwest Florida Beaches International este, de obicei, august. Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Los Angeles la aeroportul Pensacola este, de obicei, iunie. Iar cea mai ieftină lună pentru zboruri de la Los Angeles la aeroportul Melbourne Orlando International este, de obicei, august.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri din Los Angeles către Florida sunt pe marți, 20 august 2024.
Aeroportul Los Ángeles Internacional oferă zboruri directe către Florida.
Pentru zboruri din Los Angeles, cel mai ieftin oraș din Florida către care să zbori este Fort Lauderdale. Cel mai ieftin aeroport care deservește Fort Lauderdale în prezent este Fort Lauderdale Internacional.
Durata medie a zborului între Los Angeles și Florida este de 4 ore și 52 de minute.
Cele mai populare zboruri