Sète

22 ian. 2019 - 23 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sète se numără L' Escale Tranquille, Saint Maurice și Mira Ceti Yurt în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sète, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Sète?

9,8
Călători de aventură
9,8
Călători în familie
7,5
Iubitori de natură
7,5
Gurmanzi
7,4
Căutători spirituali
Recenzii membri (9)
Sandra M
Sandra M
25.05.2016

Canal du midi runs through this town. Harbour tours by boat. Fresh fish in all the restaurants as the Fish market takes places each afternoon.

Dannielle F
Dannielle FCapestang
08.01.2014

Sete is a great place to visit. Cycle seaside, walk through town or enjoy a day exploring the hills; makes for a great day trip.

Olivier Pasco
Olivier PascoEncinitas
06.01.2017

Port town on the Mediterranean sea. A little chaotic but some nice sightseeing and good seafood.

Nicholas D
Nicholas DLos Angeles
06.01.2017

Sete is a beautiful town in the south of France. It is known for its exquisite seafood (especially locally farmed oysters). Not much to do, but the beaches are popular and very few tourists show up.

Planificați o călătorie în Franţa