Koln

20 dec. 2019 - 21 dec. 2019

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Koln se numără The New Yorker Hotel Köln-Messe, Courtyard Cologne și Mercure Hotel Koeln West în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Koln, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Koln

începând de la 486 lei
începând de la 492 lei
începând de la 876 lei

Ce spun călătorii despre Koln?

9,8
Iubitori de istorie
7,4
Iubitori de artă şi design
7,3
Excursionişti
7,2
Călători în familie
7,1
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (157)
Katherina N.
Katherina N.Aachen
05.02.2017

Cologne este un oraș fabulos cu un caracter distinctiv. Situat direct pe Rin, acest loc este bogat în istorie chiar până la Imperiul Roman. Colonia este de asemenea pentru libertate, umor și diversitate culturală. Colonia își adoră Kölsch-ul lor, la fel ca carnavalul „Allaaf”. Este greu să nu te îndrăgostești de acest oraș unic cu locuitorii săi umoristici. Cei care au timp trebuie să încerce să se îndepărteze de rutele turistice și să cunoască orașul cu farmecul său special.

m1hausen™
m1hausen™Koln
28.03.2016

În opinia mea: Nr. 3 Orașul Germaniei (după Berlin și Hamburg) - cu mai mult de un milion de locuitori este cel mai mare oraș din vestul Germaniei. Orașul a fost bulid de către romani ca Colonia Claudia Ara Aggrippinensium (CCAA) pentru mai mult de 2000 de ani în urmă. Aceasta înseamnă, de asemenea, că orașul Köln este una dintre cele mai vechi orașe din Europa. Catedrala din Köln este cea mai vizitată clădire din țară. Chiar și orașul este bine cunoscut pentru "al cincilea sezon", numit Carnavalul. Adesea oamenii de la Köln spun: Koln este nu numai un oraș, este un sentiment. Nu în ultimul rând există o specialitate locală numită Kölsch, o bere.

Make Molins
Make MolinsBarcelona
05.12.2017

I went there driven by the beautiful cathedral (which is impressive, by the way), but was a little bit deceived by the rest of the city.

gerard zaccagni
gerard zaccagniPhiladelphia
13.07.2017

Great place, make sure you try the local Kölsch beer and eat a Döner sandwich

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 475 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Koln este septembrie, cu un preț mediu de 825 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în decembrie anul trecut a fost 525 lei pe noapte. Acesta este cu 15% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 606 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Koln, temperatura medie estimată în decembrie este 3,7°C/38,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 23,6°C/74,5°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1,6°C/34,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Koln este Koln (CGN) (18,61 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Düsseldorf International (37,78 km) Essen (49,59 km)

Planificați o călătorie în Germania