Hartă

Zboruri ieftine de la Dublin la Barcelona

Informații zbor de la Dublin la Barcelona

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

142 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

5

Zboruri pe săptămână

34

Durată medie zbor, distanță totală 1487 kilometri

2h 20min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Ryanair

Barcelona

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Barcelona: Barcelona.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Dublin la Barcelona este 142 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
2h 20min este durata medie de zbor de la Dublin la Barcelona.
Există 5 companii aeriene care zboară direct de la Dublin la Barcelona.
Există 34 zboruri pe săptămână de la Dublin la Barcelona în august.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2016

Dublin – Barcelona

Cel mai aglomerat aeroport al Irlandei, Aeroportul Dublin este situat la nord de capitală, la o distanță de 10 kilometri. Aeroportul pune la dispoziția clienților săi zboruri în peste 180 de destinații din 40 de țări din întreaga lume. Câteva dintre cele mai cunoscute companii aeriene care operează zboruri la și de la Dublin sunt Emirates, American Airlines, Aer Lingus, Air France, British Airways și Lufthansa.

Pe ruta Dublin – Barcelona există zboruri directe în fiecare zi a săptămânii. Companiile aeriene care oferă acest zbor sunt Aer Lingus, Ryanair și Vueling. Există și zboruri ale companiilor British Airways și Iberia, dar sunt operate de Vueling Airlines. Avioanele companiilor Ryanair și Vueling decolează de la Terminalul 1, iar avioanele operate de Aer Lingus decolează de la Terminalul 2.

Pentru a călători de la Dublin la Barcelona ai nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate. Check-in-ul poate fi realizat online; cu toate acestea, e recomandat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de ora stabilită pentru decolare. Înainte de zbor te poți folosi de serviciile de internet gratuit din incintă, poți servi masa la unul dintre restaurante sau poți face cumpărături.

Toate zborurile de la Dublin aterizează la Aeroportul El Prat Barcelona. Este al doilea aeroport ca mărime din Spania, după cel din Madrid și cel mai important aeroport din regiunea Catalonia. Pentru a ajunge în oraș vei avea nevoie de un mijloc de transport, deoarece aeroportul este situat la 12 kilometri de centrul Barcelonei. Poți opta pentru metrou, autobuz, taxi, tren sau poți închiria o mașină. Dacă alegi metroul, linia L9 Sud are stații la Terminalele 1 și 2. Metroul merge până la stația Zona Universitaria și are 15 opriri. Metroul circulă din 5 în 5 minute, iar prețul unui bilet este de 4,50 Euro. Stația de tren se află la 200 de metri de Terminalul 2. Trenul R2 face legătura între Barcelona și aeroport și circulă o dată la 30 de minute. Cea mai accesibilă modalitate de a ajunge în Barcelona este cu ajutorul autobuzului. Stațiile diferitelor linii de autobuz se află la ieșirea din aeroport. Traseele acoperă toată Barcelona și zona metropolitană și circulă din 10 în 10 minute. Dacă vrei să-ți faci propriul program, fără să depinzi de orarul mijloacelor de transport în comun, poți închiria o mașină direct de la aeroport. Cele mai cunoscute companii de închirieri auto care au birouri în incinta aeroportului sunt Avis, Budget, Europcar, Hertz și National.

Diferența de fus orar dintre cele două orașe este de o oră, astfel ora locală din Dublin este cu o oră în urma celei din Barcelona. În privința temperaturilor, Barcelona are o climă mai caldă decât Dublin pe toată perioada anului.

Barcelona este o destinație de vacanță mai accesibilă decât Dublin în ceea ce privește costurile. Mai jos vei găsi câteva informații care te pot ajuta în călătoria pe care urmează să o ai. În cazul în care ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o stație de benzinărie pentru a alimenta. Este bine de știut că prețul unui litru de benzină este de 1,20 Euro. Un bilet de călătorie pentru autobuz sau metrou costă 2,10 Euro, iar în cazul taxiului, prețul de pornire este de 2,35 Euro și tariful pe kilometru este de 1,07 Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.