Hartă

Bilete de avion Vueling Airlines

Vueling Airlines este o companie aeriană low-cost din Spania. Este o companie tânără, în continuă perfecționare, care pune accentul pe eficiență, nonconformism, atitudine prietenoasă, toate într-o notă pragmatică. Vueling Airlines operează zboruri în principal în Europa, dar și în unele regiuni din Asia Mică și Africa. Ca majoritatea companiilor aeriene low-cost, Vueling Airlines oferă băuturi și gustări la bordul aeronavelor contra cost. În schimb, compania are un program de fidelizare a pasagerilor - Punto -, în cadrul căruia milele colectate se pot preschimba în bilete de avion gratuite.

*Toate informațiile sunt valabile la data de 20 iulie 2014 și se pot modifica.

De ce să zburați cu Vueling Airlines

Check-in

Check-in-ul se poate realiza atât pe pagina de internet a companiei, cât și cu ajutorul telefonului mobil. De asemenea, se poate realiza și la aeroport, la ghișeele Vueling Airlines. Check-in-ul se poate efectua imediat după ce ați cumpărat biletul de avion și până la cu 4 ore înainte de îmbarcare. La efectuarea check-in-ului, trebuie ales și locul în aeronavă, gratuit. Odată ce ați efectuat check-in-ul bagajului de cală, nu mai puteți modifica rezervarea.

Bagaje

Bagajul de mână poate avea greutatea de maxim 10 kg, iar dimensiunile acestuia să nu depășească 55 x 40 x 20 cm. Alături de acest bagaj de mână mai puteți transporta gratuit un obiect (aparat foto, laptop, camera video etc.) sau o geantă de dimensiuni mici. Dacă bagajul de mână depășește dimensiunile standard, acesta va fi perceput ca bagaj de cală. Pot fi transportate recipiente cu lichide doar dacă nu depășesc 100 ml și trebuie să fie sigilate într-o pungă de plastic. Doar o pungă de plastic este permisă fiecărui pasager. Bagajul de cală nu trebuie să depășească 23 kg.

Locuri

La efectuarea check-in-ului se alege și locul în aeronavă, fără a plăti vreo taxă suplimentară. Unele bilete de avion vă permit alegerea unui loc anume în aeronavă, în funcție de preferințele dumneavoastră (loc în rândurile din față/spate, fără altcineva lângă dvs., spațiu pentru picioare etc.).

Taxe

Dacă efectuați check-in-ul bagajului de cală online, veți plăti o taxă cuprinsă între 13-25 Euro. Dacă realizați check-in-ul la aeroport, taxa va fi de 35 Euro. Fiecărui pasager îi este permis cu 3 bagaje de cală de maxim 23 kg fiecare. Dacă greutatea e depășită, se percepe o taxă de 12 Euro pentru fiecare kg în plus.

Vueling Airlines

5,0/5
Pe baza a 48992 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zburați cu Vueling Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.