Perth

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Perth se numără Ordieview Bed & Breakfast, No.34 Apartment și The Georgian Attic în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Perth, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Perth?

9,8
Iubitori de natură
9,8
Călători în familie
7,1
Călători business
7,1
Gurmanzi
5,9
Iubitori de istorie
Recenzii membri (8)
D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
21.04.2014

There is a reason why Cromwell thought this the 'best reformed' of Scottish cities and thus passed it by. Almost staid to the point of boring, but with a fascinating history.

Peter Syme
Peter SymeAberuthven
05.09.2013

Perth is a small Scottish City of 45000 people. Stunningly situated on the banks of the River Tay Perth is the gateway to the Scottish Highlands and is well worth a stop to explore and stay over. It has a large range of excellent local places to eat and stay

zingano
zingano
06.01.2017

Fairly standard shopping centre.

thisisshane
thisisshaneJoondalup
06.01.2017

Lovin' it

Planificați o călătorie în Regatul Unit