Hartă

Zboruri ieftine de la Manchester la Londra

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Londra...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Manchester la Londra

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

286 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

4

Zboruri pe săptămână

71

Durată medie zbor, distanță totală 251 kilometri

0h 55min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

British Airways

Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton și altele

6 aeroporturi

Întrebări frecvente

Există 6 aeroporturi în Londra: Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton, Londra City Arp și Londra Southend.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Manchester la Londra este 286 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
0h 55min este durata medie de zbor de la Manchester la Londra.
Există 4 companii aeriene care zboară direct de la Manchester la Londra.
Există 71 zboruri pe săptămână de la Manchester la Londra în ianuarie.

Manchester – Londra

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 aprilie 2016

 

Aeroportul Manchester este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie și oferă zboruri atât interne, cât și internaționale. Printre companiile aeriene care operează zboruri la și de la Manchester se numără Emirates, Lufthansa, Qatar Airways sau American Airlines.

Zboruri pe ruta Manchester – Londra sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii și sunt operate de compania aeriană British Airways. Toate zborurile au ca destinație Aeroportul Heathrow.

Pe lângă biletul de avion, vei avea nevoie de un act de identitate sau pașaport valid pentru a călători de la Manchester la Londra. Check-in-ul poate fi efectuat și online, cu până la 3 ore înaintea zborului. Este recomandat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp, te poți bucura de serviciile și facilitățile oferite de aeroport pasagerilor săi. Poți face cumpărături, poți servi masa la unul dintre restaurante, ai acces gratuit la internet și poți face chiar și un duș.

După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în capitală, deoarece aeroportul se află la o distanță de aproximativ 20 de mile de Londra. Trenurile Heathrow Express și Heathrow Connect oferă cea mai rapidă modalitate de a ajunge în Londra. Varianta cea mai ieftină este cu ajutorul metroului. Stații se află la Terminalele 2, 3, 4 și 5, prețul este de 6 lire, iar drumul până în centrul Londrei durează aproximativ o oră. Alte opțiuni ar fi autobuzul, taxiul sau închirierea unei mașini direct de la aeroport. Companiile de închirieri auto care au birouri în incinta Aeroportului Heathrow sunt Avis, Europcar, Hertz, Enterprise, National, Budget, Alamo și Sixt.

Între cele două orașe nu există diferență de fus orar. Ora locală a Londrei coincide cu ora locală din Manchester. Temperaturile din cele două orașe sunt asemănătoare pe toată durata anului.

Londra este una dintre cele mai populare capitale europene. Prețurile și tarifele sunt mai ridicate decât cele din Manchester. Mai jos vei găsi câteva informații legate de costuri, care te pot ghida în călătoria pe care urmează să o ai.

Pentru o masă servită în doi la un restaurant nici prea scump, dar nici prea ieftin vei plăti în jur de 50 de lire. Prețul unui bilet de călătorie cu mijloacele de transport în comun este de 2,50 lire. În cazul taxiului, prețul de pornire este 3 lire, iar tariful pe kilometru este 3 lire. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o stație pentru a alimenta. Prețul unui litru de benzină este 1,11 lire. În ceea ce privește hainele, prețurile din Londra sunt cu aproximativ 15% mai ridicate decât cele din Manchester.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.