Hartă

Zboruri ieftine de la Beijing la Shanghai

Informații zbor de la Beijing la Shanghai

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

519 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

9

Zboruri pe săptămână

376

Durată medie zbor, distanță totală 1086 kilometri

2h 5min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

China Eastern

Shanghai Pu Dong și Shanghai Hongqiao

2 aeroporturi

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 ianuarie 2016

Beijing – Shanghai

Cele mai importante aeroporturi din Beijing sunt Aeroportul Internațional Beijing, care este și cel mai mare aeroport din China și Aeroportul Beijing Nanyuan. Companiile aeriene care operează zboruri pe ruta Beijing – Shanghai sunt Air China, Hainan Airlines, Shanghai Airlines, China Eastern, Juneyao Airlines, China Southern, Xiamen Airlines și China United Airlines.

Numărul mare de companii aeriene care operează pe această rută este datorat faptului că există peste 40 de zboruri pe zi pe acest traseu, în fiecare zi a săptămânii. Compania China United Airlines oferă zboruri doar de la Aeroportul Beijing Nanyuan, acesta fiind și hubul principal al companiei. China Eastern oferă zboruri de pe ambele aeroporturi, iar celelalte companii efectuează zboruri cu decolare de la Aeroportul Internațional Beijing. Terminalele 1, 2 și 3 sunt destinate zborurilor interne spre Shanghai.

Cel mai mare aeroport al Chinei, Aeroportul Internațional Beijing pune la dispoziția clienților săi un număr mare de servicii și facilități. Pe lângă numeroasele restaurante, baruri și duty-free-uri, aeroportul oferă internet wireless gratuit, bancomate, schimburi valutare și o sală de fitness.

Shanghai deține două aeroporturi internaționale, Aeroportul Internațional Pudong și Aeroportul Internațional Hongqiao. Companiile aeriene China United Airlines, China Eastern, Hainan Airlines și Air China oferă zboruri spre ambele aeroporturi. Între cele două locații nu există diferență de fus orar, astfel ora locală a Beijingului coincide cu cea din Shanghai.

După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în metropolă. Aeroportul Internațional Pudong se află la o distanță de 30 de kilometri de centrul orașului. Cea mai rapidă și interesantă modalitate de a ajunge în Shanghai este cu ajutorul Maglevului, trenul care atinge viteze de peste 400 km/h. Dacă totuși nu ești în grabă, poți alege metroul, autobuzul, taxiul sau, de ce nu, poți închiria o mașină direct de la aeroport. Aeroportul Internațional Hongqiao se află la o distanță de 13 kilometri de centrul orașului. La Terminalele 1 și 2 se află stații de metrou de unde poți lua metroul 2 sau 10 pentru a ajunge în Shanghai.

Shanghai este cel mai populat oraș din China și din lume, cu peste 24 de milioane de locuitori. Fiind în vizită în această metropolă, vei observa că prețurile și costurile sunt mai mari decât cele din Beijing. Mai jos vei găsi câteva informații utile care te vor ajuta în excursia pe care urmează să o ai.

Moneda națională a Chinei este yuanul renminbi. Yuanul poate fi împărțit în 10 jiao, iar un jiao poate fi divizat în 10 feni. Dacă dorești să servești masa la un restaurant ieftin, vei plăti în jur de 30 de yuani. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 4 yuani. Dacă dorești să iei taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 14 yuani, iar tariful pentru un kilometru este de 2,40 yuani.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.