Hartă

Bilete de avion Air China

Air China este compania aeriană a Republicii Populare Chineze, având sediul la Aeroportul Internațional din Beijing. Compania a fost înființată în 1988, iar din 2007 este membră Star Alliance. Destinațiile de zbor pe care Air China le oferă se regăsesc în Asia, Orientul Mijlociu, Europa de Vest, America de Nord și de Sud, Australia și restul Europei.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 10 ianuarie 2015 şi se pot modifica

De ce să alegeţi Air China

Check-in

Modalitățile de check-in ale companiei sunt dintre cele mai moderne. Check-in-ul online, Self-service check-in sau check-in-ul la aeroport sunt variantele pe care le aveți la dispoziție. Compania oferă și o opțiune de printare a itinerariului dumneavoastră, folosindu-vă de kioșcurile din aeroport. În timpul procesului de check-in online puteți să selectați ce tip de tichet de îmbarcare preferați. Această modalitate de check-in este preferată de cei care nu doresc să mai stea în aeroport sau cei care doresc să economisească timp. Procedura de check-in este simplă și ușoară, iar în momentul în care doriți să faceți check-in-ul online nu trebuie decât să urmați pașii care vi se cer.

Bagaje

Bagajul de cală nu trebuie să depășească greutatea de 45 kg. Pentru zborurile internaționale fiecare bagaj ar trebui să nu depășească 32 kg, iar bagajul care cântărește între 32 și 45 kg va trebui să respecte anumite reglementări. Dimensiunea maximă a bagajului de cală nu are voie să depășească 203 cm. Pentru bagajul care depășește limitele acceptate se va plăti o taxă suplimentară. Pentru zborurile domestice Air China aplică la bagaje conceptul de greutate. Acesta nu trebuie să depășească 40 kg – clasa First, 30 kg- clasa Business și 20 kg- clasa Economic. Bagajul de mână la clasa First/ Business poate să aibă greutatea de 8 kg, iar la clasa Economic 5 kg pentru toate zborurile internaționale. Sunt permise două bagaje de mână la clasele First și Business și un bagaj de mână la clasa Economic.

Locuri

Selectarea locurilor în avion se poate face în timpul procesului de rezervare sau în timpul procedurii de check-in. Această opțiune apare spre finalul procesului, având la dispoziție planul aeronavei pentru a vă putea decide și pentru a vă putea da seama unde este amplasat locul pe care îl selectați. Fiecare pasager are sau nu preferințe în legătură cu locul din avion. Air China oferă această opțiune cu scopul de a veni în ajutorul acelora care doresc un anumit loc pe durata zborului.

Taxe

"Air China oferă posibilitatea returnării baniilor pentru tichetul achiziționat în cazul în care zborul a fost anulat, motive personale sau pasagerul este bolnav. Toate taxele de administrare și procesare sunt incluse în prețul biletului. Bagajele sunt incluse și ele în prețul biletului, însă în cazul în care bagajul depășește limitele acceptate de companie, o taxă suplimentară trebuie plătită. "

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.