Hartă

Zboruri ieftine de la Londra la Bangkok

Informații zbor de la Londra la Bangkok

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

1.551 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

4

Zboruri pe săptămână

30

Durată medie zbor, distanță totală 9539 kilometri

11h 15min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Thai Airways

Bangkok Suvarnabhumi și Bangkok Don Meung

2 aeroporturi

Londra – Bangkok

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 ianuarie 2016

 

Londra are cinci aeroporturi principale: Aeroportul Heathrow, Aeroportul Gatwick, Aeroportul Luton, Aeroportul Stansted și Aeroportul London City. Doar aeroporturile Heathrow, Gatwick și London City operează zboruri spre Thailanda cu destinația Bangkok. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Biletul de avion poate fi cumpărat online, cu cât mai repede, cu atât mai ieftin.

Companiile aeriene care operează zboruri directe spre Bangkok sunt Thai Airways, British Airways și EVA Air. Zborurile directe dunt disponibile doar de la Aeroportul Heathrow. Avioanele companiei British Airways decolează de la Terminalul 5, iar avioanele Thai Airways decolează de la Terminalul 2.

Aeroporturile Heathrow, Gatwick și London City au magazine cu suveniruri, restaurante unde se poate servi masa sau schimburi valutare. Aeroportul London City se află cel mai aproape de capitala Marii Britanii, astfel este folosit cel mai des de oamenii de afaceri și persoanele care au deplasări în interes de serviciu.

Pentru a călători de la Londra la Bangkok ai nevoie de pașaport valid și de actul de identitate. În calitate de cetățean român ai posibilitatea de a aplica pentru viza de turist la sosirea în Thailanda. Dacă ai o altă cetățenie, poți vizita pagina Ministerului Afacerilor Interne Thailanda pentru mai multe informații.

Toate zborurile directe au ca destinație Aeroportul Internațional Bangkok Suvarnabhumi. Este unul dintre cele două aeroporturi internaționale care deservesc capitala Thailandei. Celălalt este Aeroportul Internațional Don Mueang.

După aterizarea la Aeroportul Internațional Bangkok vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în capitala Thailandei, care se află la o distanță de aproximativ 30 de kilometri. Cea mai eficientă și ieftină modalitate de a ajunge în Bangkok este cu ajutorul trenului. Trenurile pornesc din 15 în 15 minute și au ca destinație finală stația Phaya Thai. Alte opțiuni ar fi autobusurile, taxiurile sau mașină închiriată direct de la aeroport.

Diferența de fus orar dintre cele două capitale este de șapte ore, astfel ora locală din Bangkok este cu șapte ore înaintea celei din Londra. În această perioadă a anului temperaturile diferă în cele două locații, capitala Thailandei având temperaturi de peste 25 de grade Celsius.

Bangkok este o destinație mult mai ieftină decât capitala Marii Britanii. Mai jos vei găsi câteva informații despre nivelul de trai din capitala Thailandei.

Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 30 de bahți thailandezi, adică mai puțin de 1 Euro. Dacă vrei să folosești taxiul, prețul de pornire este de 35 de bahți, iar tariful pentru 1 kilometru este de 7 bahți. Pentru o masă servită la un restaurant obișnuit vei plăti în jur de 60 de bahți. În privința hainelor și a pantofilor, diferențele de preț nu sunt mari. Cu toate acestea, prețurile din Bangkok sunt mai mici cu aproximativ 15%.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.