Hartă

Zboruri ieftine de la Londra la Reykjavík

Informații zbor de la Londra la Reykjavík

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

222 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

8

Zboruri pe săptămână

76

Durată medie zbor, distanță totală 1897 kilometri

3h 0min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Icelandair

Reykjavik Keflavik și Reykjavik Domestic (Curse interne)

2 aeroporturi

Londra – Reykjavik

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2016

 

Deși Londra are cinci aeroporturi, zboruri pe ruta Londra – Reykjavik sunt oferite doar de trei dintre ele. De la Terminalul 2 al Aeroportului Heathrow decolează avioanele companiilor IcelandAir și British Airways. De la Aeroportul Gatwick decolează avioanele companiilor Wow Air, EasyJet și IcelandAir, iar de la Aeroportul Luton decolează avioanele companiei EasyJet.

Toate aceste zboruri sunt directe. Aeroportul Heathrow oferă zborurile în fiecare zi a săptămânii. De la Aeroportul Luton decolează avioane spre Reykjavik luni și vineri, iar de la Aeroportul Gatwick zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii, mai puțin sâmbătă.

Pentru a putea călători de la Londra la Reykjavik vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat și online. Cu toate acestea, e recomandat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp te poți folosi de serviciile și facilitățile oferite de aeroporturi clienților lor. Ai acces la internet WiFi gratuit, poți servi masa la unul dintre restaurante, ai acces la schimb valutar sau poți face shopping.

Toate zborurile de la Londra au ca destinație Aeroportul Internațional Keflavík. Acesta se află la o distanță de 50 de kilometri de capitala Reykjavik. După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la Reykjavik. Una dintre variante ar fi autobuzul Flybus. Stația se află la ieșirea din aeroport. Autobuzurile circulă o dată la 35 de minute. Drumul durează aproximativ 45 de minute, iar prețul pornește de la 2200 de coroane islandeze și variază în funcție de locul de sosire. Alte opțiuni ar fi taxiul sau închirierea unei mașini direct de la aeroport. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto sunt deschise zilnic în incinta aeroportului. Avis, Budget sau Hertz sunt doar câteva dintre companiile care-și oferă serviciile la Aeroportul Internațional Keflavík.

Diferența de fus orar dintre cele două orașe este de o oră, astfel ora din Reykjavik este cu o oră în urma celei din Londra. Deoarece Reykjavik este cea mai nordică capitală din lume, este de așteptat ca temperaturile să fie mai mici decât cele din Londra.

Deși Londra este o capitală extravagantă, prețurile din Reykjavik pot depăși așteptările turiștilor. Mai jos vei găsi câteva informații legate de costuri astfel încât să te ajute în călătoria pe care urmează s-o ai.

Moneda națională a Islandei este coroana islandeză. Cu toate acestea, unele unități de cazare și magazine acceptă plățile în euro. Dacă vrei să servești masa în oraș vei plăti în jur de 2000 de coroane. Dacă vrei să folosești mijloacele de transport în comun, vei plăti pentru o călătorie 400 de coroane. În cazul în care ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. Prețul unui litru de combustibil este 195,75 coroane. Într-un bar, prețul mediu al unei beri este 1000 coroane, o cafea 530 de coroane, iar un suc în jur de 300 de coroane.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.