Hartă

Zboruri ieftine de la Glasgow la Londra

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Londra...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Zboruri directe către Londra

Doriți să zburați non-stop către Londra? Vă vom ajuta să vă găsiți ruta ideală.

 • DURATA MEDIE A ZBORULUI1h 28min
 • CEL MAI IEFTIN ZBOR DUS-ÎNTORS DIRECT161 lei
 • NUMĂR MEDIU DE ZBORURI PE SĂPTĂMÂNĂ944
COMPANII AERIENE CU ZBORURI DIRECTE
 • American Airlines
 • BA Cityflyer
 • British Airways
 • China Eastern
 • China Southern
 • easyJet
 • Finnair
 • Flybe
 • Iberia
 • Japan Airlines
 • LATAM Airlines
 • LoganAir
 • Malaysia Airlines
 • Qatar Airways
 • Royal Air Maroc
 • Royal Jordanian
 • Virgin Atlantic
Căutați zboruri directe

Informații zbor de la Glasgow la Londra

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

160 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

4

Zboruri pe săptămână

182

Durată medie zbor, distanță totală 545 kilometri

1h 15min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

British Airways

Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton și altele

6 aeroporturi

Întrebări frecvente

Există 6 aeroporturi în Londra: Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton, Londra City Arp și Londra Southend.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Glasgow la Londra este 160 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
1h 15min este durata medie de zbor de la Glasgow la Londra.
Există 4 companii aeriene care zboară direct de la Glasgow la Londra.
Există 182 zboruri pe săptămână de la Glasgow la Londra în februarie.

Glasgow – Londra

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2016

 

Glasgow este cel mai mare oraș al Scoției și este situat în vestul țării. Există două aeroporturi principale în apropiere de Glasgow. Primul este Aeroportul Internațional Glasgow, cel mai mare din regiune și se află la o distanță de 11 kilometri de centrul orașului. Este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Scoția, după aeroportul din Edinburgh și principalul aeroport care conectează vestul Scoției cu Europa și restul lumii. Al doilea aeroport este Aeroportul Prestwick Glasgow și se află la o distanță de aproximativ 55 kilometri de Glasgow.

De la Glasgow zboară avioane cu destinația Londra doar de la Aeroportul Internațional Glasgow. Zborurile sunt directe și disponibile în fiecare zi a săptămânii. Compania aeriană British Airways oferă zboruri cu aterizare la aeroporturile Gatwick, Heathrow și London City, compania Ryanair are zboruri spre aeroportul Stansted, iar compania EasyJet zboară spre aeroporturile Luton, Gatwick și Stansted.

Pentru a călători de la Glasgow la Londra vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate. Check-in-ul poți să-l faci online; cu toate acestea, e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de ora programată de zbor. În acest timp, te poți folosi de serviciile și facilitățile oferite de aeroport. Aeroportul Glasgow oferă împătimiților de shopping ocazia de a cumpăra haine de designeri la prețuri mult mai accesibile decât în magazinele din oraș.

După ce aterizezi, vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la Londra, fie că alegi autobuzul, trenul sau închiriezi o mașină direct de la aeroport. De la Aeroportul London City poți lua trenul Docklands Light Railway. Este rapid, relativ ieftin și circulă din 10 în 10 minute. La Aeroportul Luton există un autobuz care pornește o dată la 10 minute și te va duce până în centrul Londrei. Prețul biletului este de 10 lire și îl poți achiziționa direct de la șoferul autobuzului. La Aeroportul Heathrow poți opta și pentru călătoria cu metroul. Stații se află la Terminalele 2, 3, 4 și 5 iar prețul unui bilet este de 6 lire. La Aeroportul Gatwick se află o stație de tren la Terminalul Sud, iar la Aeroportul Stansted poți alege trenul Stansted Express.

Între cele două orașe nu există diferență de fus orar, iar temperaturile sunt asemănătoare pe toată perioada anului.

Londra este una dintre cele mai scumpe destinații de vacanță din Europa. Mai jos vei găsi câteva informații utile despre prețurile din Londra în comparație cu cele din Glasgow pentru a te ajuta în călătoria pe care urmează s-o ai.

În cazul în care ai închiriat o mașină de la aeroport, e bine de știut că prețul unui litru de combustibil este de 1,10 lire. Dacă vrei să folosești mijloacele de transport în comun, vei plăti pentru un bilet 2,50 lire. O masă servită în oraș la un restaurant costă aproximativ 15 lire, iar prețul unei beri la draft este de aproximativ 4 lire. Dacă vrei să faci o sesiune de shopping la magazinele de haine din Londra, vei observa că prețurile sunt asemănătoare cu cele din Glasgow.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.