Hartă

Zboruri ieftine de la Londra la Dublin

Informații zbor de la Londra la Dublin

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

110 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

7

Zboruri pe săptămână

396

Durată medie zbor, distanță totală 471 kilometri

1h 15min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Aer Lingus

Dublin

1 aeroport

Londra – Dublin

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 martie 2016

 

Londra este una dintre cele mai importante metropole europene și deține cinci aeroporturi aglomerate, cu numeroase zboruri spre toate colțurile lumii. Toate aeroporturile londoneze oferă zboruri spre Dublin în fiecare zi a săptămânii. Compania aeriană Ryanair oferă zboruri de la aeroporturile Luton, Stansted și Gatwick. Compania aeriană British Airways operează zboruri spre Dublin de la aeroporturile Heathrow și London City. Aer Lingus pune la dispoziția pasagerilor săi zboruri pe direcția Dublin de la aeroporturile Heathrow și Gatwick, iar compania Cityjet operează zboruri de la aeroportul London City.

Pentru a putea călători de la Londra la Dublin vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de un act de identitate sau pașaport valid. Deși check-in-ul poate fi efectuat online, e recomandat să ajungi la aeroport înainte cu o oră și jumătate de zbor. Toate aeroporturile londoneze oferă servicii excelente clienților săi: restaurante, magazine, cafenele, servicii bancare și poștale sau internet.

Toate zborurile de la Londra au ca destinație Aeroportul Dublin. Acest aeroport internațional deservește capitala Irlandei și se află la o distanță de 10 kilometri de aceasta. Pentru a ajunge în Dublin poți opta pentru autobuz, acesta fiind cel mai ieftin și eficient mijloc de transport în comun. Te poți folosi și de serviciile de taximetrie. Taxiurile sunt disponibile la ieșirea din Terminalele 1 și 2. Dacă vrei să-ți creezi propriul program, poți închiria o mașină la aeroport. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto se află în incinta aeroportului, în zona de sosiri și au program zilnic de dimineața și până seara târziu. Printre companiile de închirieri auto disponibile la Aeroportul Dublin se numără Hertz, Avis, Budget, Europcar sau Sixt.

Între cele două capitale nu există diferență de fus orar, astfel ora locală a Londrei coincide cu ora locală din Dublin. Vremea în general și temperaturile din cele două locații sunt asemănătoare.

Londra este una dintre cele mai extravagante capitale europene, de aceea prețurile și costurile sunt mai ridicate decât în Dublin. Mai jos vei găsi câteva informații utile care te vor ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Pentru o masă servită în doi la un restaurant nici prea scump dar nici prea ieftin, vei plăti în jur de 60 Euro. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 2,70 Euro. În cazul taxiurilor, prețul de pornire este de 4 Euro, iar tariful pe kilometru este de 1,25 Euro. Dacă ai închiriat o mașină de la aeroport, vei avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare. În Dublin prețul unui litru de benzină este 1,34 Euro. Dacă vrei să îți reînnoiești garderoba, vei observa că prețurile la haine și încălțăminte nu sunt cu mult mai mici decât cele din Londra.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.