Hartă

Zboruri ieftine de la Londra la Ibiza

Informații zbor de la Londra la Ibiza

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

148 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

5

Zboruri pe săptămână

6

Durată medie zbor, distanță totală 1417 kilometri

2h 15min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

British Airways

Ibiza

1 aeroport

Londra – Ibiza

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 februarie 2016

 

Aeroportul Heathrow, Aeroportul Gatwick, Aeroportul Stansted și Aeroportul London City operează zboruri pe ruta Londra – Ibiza. Compania aeriană Ryanair operează zboruri de la Aeroportul Stansted, companiile British Airways și Iberia oferă zboruri de la aeroporturile London City și Heathrow, iar compania aeriana EasyJet oferă zboruri spre Ibiza de la Aeroportul Gatwick. Zborurile sunt disponibile în fiecare zi a săptămânii. Biletul de avion poate fi cumpărat online, cu cât mai repede, cu atât mai ieftin.

Pentru a putea călători de la Londra la Ibiza vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat online; totuși e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. În acest timp te poți folosi de serviciile și facilitățile pe care aeroporturile le pun la dispoziția pasagerilor săi. Ai acces la internet gratuit, poți folosi serviciile de schimb valutar sau poți servi masa la unul dintre restaurantele din incintă.

Toate zborurile au ca destinație Aeroportul Ibiza. După aterizare vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în oraș, Ibiza aflându-se la o distanță de 20 de kilometri de aeroport. Cea mai accesibilă opțiune este cu ajutorul autobuzului, iar prețul biletului este de 4 Euro. Alte opțiuni ar fi taxiul sau o mașină închiriată direct din aeroport. Companiile Avis, Hertz, Enterprise și Europcar au birouri deschise zilnic în incinta aeroportului.

Diferența de fus orar dintre cele două locații este de o oră. Ora locală din Londra este cu o oră în urma orei din Ibiza. În privința condițiilor meteo, vremea și temperaturile sunt mai ridicate în Ibiza cu aproximativ 8 grade în această perioadă a anului.

Deși Ibiza este una dintre cele mai populare destinații de vacanță, prețurile din Ibiza sunt mult mai scăzute decât cele din Londra. Mai jos vei găsi câteva informații despre costurile din Ibiza.

Pentru o masă servită la un restaurant accesibil, nici prea scump dar nici prea ieftin, vei plăti în jur de 18 Euro. Prețul unei beri la draft este de 3,50 Euro, iar pentru o apă la 0,33 ml vei plăti 1 Euro. Costul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 2 Euro. Dacă ai închiriat o mașină și trebuie să alimentezi, vei plăti 1,34 Euro pentru un litru de benzină. În cazul taxiurilor, prețul de pornire este de 3 Euro, iar prețul pe kilometru este de 2,10 Euro. Dacă vrei să cumperi haine sau pantofi, vei fi plăcut surprins deoarece prețurile sunt de două ori mai mici decât cele din Londra.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.