Lancaster

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Lancaster se numără New Butts Farm, Dodshon Place și Honeypot cottage în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Lancaster, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Lancaster?

9,8
Iubitori de istorie
8,1
Iubitori ai vieţii de noapte
8,1
Gurmanzi
6,7
Călători în familie
6,5
Călători de aventură
Recenzii membri (7)
Theresa Holmes
Theresa HolmesLancaster
12.03.2018

Nice place full of nice people, lived here for a few years and while I was at university and it was a lovely place.

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
13.11.2015

Lancaster is a lovely small town in the North of England, that is mostly known for being a good access point to the famous Lake District. The small city centre is great to walk around. The main attraction is the Castle which in the past was used as a prison. Worth spending a few days.

Terri Valentine
Terri ValentineElizabethtown
06.01.2017

I was part of an exchange program. I made new friends; tried different foods. I am a tea drinker, I was elated that everywhere that we went we stopped for tea.

Geoffrey
GeoffreyWaterloo
03.03.2013

great place I was born there...

Planificați o călătorie în Regatul Unit